Ontdek Floid Aftershave

Speciaal ontwikkeld voor de echte man, Floid uit Spanje

Het Spaanse merk Floid heeft een zeer lange geschiedenis en Floid is ongekend populair in Spanje. Floid biedt de beste producten voor de echte man en dat merkt u meteen aan de goede werking van Floid en de prijs.Als het gaat om verzorgingsproducten voor de man is het merk Floid een begrip in Spanje. Deze uitermate goede producten zijn al sinds 1932 verkrijgbaar en zijn dan ook over de gehele wereld geliefd en bekend.

Floid producten zijn speciaal gemaakt voor de man en sluiten dan ook perfect aan bij de wensen en eigenschappen van de man. Floid produceert uitsluitend producten voor de verzorging van de man en let hierbij op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vooral simpelheid.

De geschiedenis van deze Spaanse producten gaat ver terug en toont de exclusiviteit en kwaliteit zonder twijfel aan. Stuk voor stuk zijn alle producten van dit ├ęchte Spaanse merk niet alleen legendarisch, maar ook uniek en van ongekende kwaliteit.

Deze sterke eigenschappen hebben er dan ook voor gezorgd dat deze Spaanse producten zeer bekend zijn over de gehele wereld en door een groot aantal mannen worden gewaardeerd.

Gewoon goede producten voor een goede prijs, dat is het motto.

NIEUW
Bestel