Floid Champu Cabellos Blancos 250ml Shampoo

Floid
8411126020322
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale shampoo voor zowel grijs als wit haar.

Geschikt voor regelmatig gebruik en kan dagelijks worden gebruikt zonder het haar te beschadigen of de natuurlijke balans te verstoren.

  • Een speciale shampoo voor grijs en wit haar.
  • Geschikt voor regelmatig gebruik.
  • De speciale formule voorkomt verkleuring van het haar.
  • Rechtstreeks uit Spanje.

De speciale formule voorkomt verkleuring van het haar. Kortom, deze Floid Champu Cabellos Blancos shampoo is een uniek Spaans product voor de ├ęchte man.

Floid Champu Cabellos Blancos shampoo, een uniek Spaans product

 

Al sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Floid Champu Cabellos Blancos is een shampoo speciaal ontwikkeld voor grijs of wit haar. Deze verzorgende shampoo kan dagelijks worden gebruikt en voorkomt verkleuring van het haar.

Floid Champu Cabellos Blancos shampoo is een zeer geliefd Spaans product voor een vriendelijke prijs.

De beste verzorging van grijs of wit haar met Floid Champu Cabellos Blancos shampoo uit Spanje is betaalbaar en eenvoudigFloid verzorgingsproducten staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.

Gerelateerde Producten