Floid Hair Tonic Blue 400ml Lotion

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Een speciale haarlotion voor wit & grijs haar
  • Ondersteunt het behouden van de haarkleur
  • Voorkomt verkleuren van wit/grijs haar
Een heerlijke en speciale haarlotion voor wit en grijs haar. Ondersteunt het behoud van de haarkleur en voorkomt dat wit/grijs haar verkleurd. Voor verhoogde effectiviteit is tevens het gebruik van Floid Champu Cabellos Blancos aan te bevelen.

Klassieke verzorging met Floid Hair Tonic Blue lotion

 

De producten van dit klassieke en vooral echte Spaans merk zoals Floid Hair Tonic Blue lotion zijn allemaal te vinden bij Supermercat OnlineAl sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Floid Hair Tonic Blue is een klassiek Spaans product en speciaal ontwikkeld voor grijs of wit haar. De krachtige formule ondersteunt het behoud van de haarkleur. Floid Hair Tonic Blue kunt u uiteraard in combinatie met Floid Champu Cabellos Blancos gebruiken voor het beste resultaat.

De verzorgingsproducten van dit bekende Spaanse merk staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.

Gerelateerde Producten