Floid Balsamo Aftershave 125ml

  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Bevat geen alcohol
  • Wordt snel opgenomen door de huid
  • Is niet vettig

Een heerlijke aftershave balsem zonder alcohol voor na het scheren. Floid Balsamo Aftershave wordt snel opgenomen door de huid en is niet vettig. De speciale formule en textuur zorgen ervoor geen plakkerig gevoel achter te laten op de huid. Met een verkoelende en verzachtende werking. Hydrateert de huid. Bevat olie uit thee, groene thee-extract en tarwekiemen extracten.

Floid Balsamo Aftershave bevat geen alcohol


Al sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Deze speciale Floid Balsamo Aftershave heeft een verkoelend en verzachtend effect na het scheren. Draagt bij aan een goede hydratatie van de huid dankzij speciale ingrediƫnten zoals het extract van groene thee en het extract van tarwekiemen.

De exclusieve formule van Floid Balsamo Aftershave balsem is samengesteld met zorg en zonder alcoholDe bekende oranje tube met Floid Balsamo Aftershave wordt uit voorraad geleverd bij Supermercat, net als vele andere producten van dit bekende Spaanse merk.

Floid verzorgingsproducten staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.