Floid Masaje Genuino Special Edition 400ml - Aftershave

Floid
8004395321025
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Kalmeert en hydrateert de huid na het scheren.

Deze klassieke aftershave is speciaal ontwikkeld voor de huid van de man. Verzacht en kalmeert eventuele irritaties veroorzaakt door het scheren.

Heeft een heerlijke frisse geur van menthol.

  • Kalmeert en hydrateert tegelijk.
  • Speciaal ontwikkeld voor de huid van de man.
  • Met een frisse geur van menthol.
  • Special edition.

Let op, dit is een speciale edition en dus beperkt leverbaar.

Ontdek Floid Masaje Genuino Special Edition aftershave uit Spanje


Al sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Voor een heerlijke en vooral frisse huid na het scheren kunt u Floid Masaje Genuino Mentolado Vigoroso Special Edition aftershave gebruiken. Met de zachte en bekende geur & uiteraard een verzorgend effect.

De typerende fles met Floid Masaje Genuino Special Edition aftershave wordt uit voorraad geleverd bij Supermercat, net als vele andere producten van dit bekende Spaanse merk.

De exclusieve en vooral zeer aangename Spaanse geur van Floid Masaje Genuino Mentolado Vigoroso Special Edition aftershave is zeer geliefd over de gehele wereldDe gehele lijn met verzorgingsproducten van dit beroemde Spaanse merk staat voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.

Gerelateerde Producten