Floid Tonico Anticaida 125ml

Floid
8411126020353
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Floid Tonico Anticaida is samengesteld met een multi-actief complex, dat bewezen sterkte en veerkracht aan het haar verschaft.

Draagt bij aan de stimulatie van de hoofdhuid en voorkomt uitval van het haar.

De lichte en niet-vette textuur zorgt voor snel en gemakkelijk aanbrengen.

Zorgt voor een goede behandeling van zwak haar, ondersteunt het voorkomen van uitval, versterkt het haar en verhoogt de capillaire dichtheid.

  • Samengesteld met een multi-actief complex.
  • Voor sterkte en veerkracht van het haar.
  • Draagt bij aan de stimulatie van de hoofdhuid en voorkomt uitval van het haar.

Een 100% Spaans product en uiteraard te vinden in het assortiment van Supermercat Online.

Floid Tonico Anticaida voorkomt haaruitval


Al sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Floid Tonico Anticaida ondersteunt de hoofdhuid en voorkomt haaruitval. De speciale samenstelling draagt bij aan versterking van het haar en verhoogt tevens de capillaire dichtheid.

Voorkom haaruitval met Floid Tonico Anticaida uit Spanje en ontdek dit speciale Spaanse product van het exclusieve en vooral bekende merk FloidFloid Tonico Anticaida zult u niet snel vinden buiten Spanje, maar uiteraard wel bij Supermercat Spaanse producten.

Floid verzorgingsproducten staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.

Gerelateerde Producten