Floid Aftershave Caja Negra 150ml

Floid
8411126025648
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een voortreffelijke Floid Aftershave met alcohol.

Heeft een rustgevende werking op eventuele irritatie veroorzaakt door het scheren. Ideaal te gebruiken om de ge├»rriteerde huid te hydrateren, pori├źn te sluiten en herstel van snijwondjes geproduceerd tijdens het scheren te ondersteunen.

Geeft een gevoel van frisheid en comfort, reinigt de huid en houdt de huid zacht.

  • Heeft een kalmerende werking op eventuele irritatie na het scheren.
  • Voor een gevoel van frisheid en comfort.
  • Reinigt de huid en houdt de huid zacht tegelijk.

Uiteraard met de nieuwe, moderne en vooral mannelijke geur uit Spanje.

Bestel direct uit Spanje en profiteer van extra korting

 

Al sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Deze Floid Aftershave Caja Negra heeft een nieuwe geur en is uiteraard zeer verzorgend. De klassieke formule hydrateert de huid en reinigt de huid tegelijkertijd.

De mooie fles met Floid Aftershave Caja Negra wordt uit voorraad geleverd bij Supermercat.

De originele en klassieke geur van Floid Aftershave Caja Negra is een begrip in Spanje en nu is deze speciale Spaanse Floid Aftershave Caja Negra ook leverbaar bij Supermercat Spaanse productenFloid verzorgingsproducten staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat het merk inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten.

Gerelateerde Producten