Floid Gel de Afeitar de Precision 125ml Scheergel

Floid
7448114550593
  • Beschrijving
  • Meer informatie

De beste oplossing voor precisie scheren met een transparante en niet-schuimende formule.

Floid Gel de Afeitar de Precision scheergel laat exact zien welk deel van de huid moet worden geschoren. Ideaal voor het vormgeven van baarden, sikjes of bakkebaarden.

Zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid.

  • Voor precisie scheren.
  • Met een transparante en niet-schuimende formule.
  • Perfect voor het vormgeven van baarden, sikjes of bakkebaarden.
  • Rechtstreeks uit Spanje en dus extra voordelig!

Voor een scheerbeurt met precisie zonder irritatie.

Uiterst precisie met Floid Gel de Afeitar de Precision scheergel uit Spanje

 

Floid Gel de Afeitar de Precision scheergel komt rechtstreeks uit Spanje en zorgt voor moeiteloos en vooral precies scheren dankzij de speciale samenstellingAl sinds 1932 begrijpt Floid als geen ander de eisen van de man op het gebied van verzorging. Dat is ook logisch, want dit beroemde Spaanse merk maakt uitsluitend verzorgingsproducten voor de man.

Floid Gel de Afeitar de Precision is een perfecte scheergel met een speciale formule voor scheren met ongekende precisie. Deze scheergel schuimt niet en is geheel transparant, kortom de ideale scheergel voor een optimale perfectie als het gaat om secuur en precies scheren. deaal voor het vormgeven van baarden, sikjes en bakkebaarden.

De samenstelling van Floid Gel de Afeitar de Precision scheergel draagt bij aan adhesie en zorgt voor soepel scheren. Zorgt voor perfect bewegen van het scheermes. De aanwezige menthol biedt een verkoelend effect op de huid tijdens en na het scheren.

Floid verzorgingsproducten staan voor kwaliteit en gemak. Het is dus niet verwonderlijk dat Floid is uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken in Spanje. Vanzelfsprekend vindt u bij Supermercat een breed assortiment van deze fantastische Spaanse producten. Floid is het merk voor ├ęchte mannen!

Gerelateerde Producten