Ecran Aftersun Efecto Hielo 200ml (spray calmante)

Ecran
8411135442023
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Deze speciale en zeer populaire Ecran Aftersun Efecto Hielo zorgt voor een directe en onmiddellijke zeer verkoelende en kalmerende werking.

Zorgt voor een intense koeling dankzij de special formule.

  • Werkt zeer snel.
  • Intens verkoelende werking.
  • Wordt snel geabsorbeerd door de huid.
  • Flacon is voorzien van een handige verstuiver.

Houdt de huid gehydrateerd en soepel. Wordt zeer snel opgenomen en heeft een heerlijke Spaanse geur.

Het verkoelende effect is direct te merken!

 

Dit is de meest verkoelende en kalmerende aftersun verkrijgbaar en ongekend populair in Spanje, maar ook tot heel ver daarbuiten. Vanzelfsprekend met een heerlijke zachte geur en uiteraard zeer voordelig.

Om het verkoelende effect te versterken kunt u de flacon bewaren in de koelkast.

Het effect is zoals de naam "Efecto Hielo" omschrijft: Koel als ijs.

Ecran Aftersun Efecto Hielo is al jaren bekend bij vakantiegangers die naar Spanje gaan. Vele kennen het dan ook alleen maar vanuit Spanje, maar nu deze speciale variant ook in Nederland voordelig verkrijgbaar.

De verzachtende werking en zeer verkoelende werking is dan ook zeer goed en inmiddels bekend tot ver buiten Spanje.

Het is erg belangrijk om goed voor huid te zorgen na het zonnen, dus een goede aftersun is helemaal geen overbodige luxe.

Het gebruik zorgt voor een sterke en aangename verkoeling van de huid en zorgt bovendien ervoor dat de vochtbalans van de huid op peil wordt gebracht.

Herstel is voor de huid belangrijk, want hierdoor blijft de elasticiteit behouden en voorkomt u vroegtijdige veroudering van de huid.

Kalmeert en verkoelt de huid na het zonnen, maar heeft ook een snelle hydraterende werking met een intense voeding en kalmering van de huid als resultaat. 

Ook dit Spaanse product van hoge kwaliteit vindt u vanzelfsprekend voordelig bij Supermercat Spaanse Producten. Heeft u vragen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten