Ecran Aftersun & Sunnique Voordeel Pack

Ecran
8411135440142
KORTING
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Doe uw voordeel met het unieke en zeer voordelige Ecran Aftersun Voordeel Pakket van Supermercat, perfect voor tijdens de vakantie en zonnige dagen!

Met dit pakket heeft u de beste producten voor de meest vriendelijke prijs. En... ook deze échte Spaanse producten worden natuurlijk snel geleverd.

De inhoud van dit extra voordelig pakket:

  • 1 x Ecran Aftersun 400ml twv € 7,99
  • 1 x Ecran Sunnique Bruma - Spray Protector Factor 30 zonnebrandcrème 75ml twv € 4,69

Normaal € 13,18   NU SLECHTS € 9,64

Profiteer van extra voordeel met dit speciale Ecran Aftersun Voordeel pakket uit Spanje

 

Deze producten zijn een begrip in Spanje, maar ook tot ver daarbuiten dankzij de zeer verkoelende, goede en snelle werking.

Ecran Aftersun biedt verkoeling en verzacht, zoals u nog nooit eerder heeft ervaren. Bovendien heeft Ecran Aftersun de kenmerkende, zeer verfrissende, échte en Spaanse geur van Ecran. Supermercat levert uitsluitend grote flacons van 400ml. Deze flacons zijn groter dan de veel voorkomende 200ml, maar niet duurder!

De speciale en zeer populaire Ecran Aftersun zorgt voor een directe en onmiddellijke zeer verkoelende en kalmerende werking. Zorgt voor een aangename koeling, houdt de huid gehydrateerd en soepel. Wordt zeer snel opgenomen en heeft een heerlijke Spaanse geur.

De speciale ingrediënten van Ecran Aftersun zorgen voor een uitstekende werking en dat merkt u vrijwel meteen.

Het is erg belangrijk om goed voor huid te zorgen na het zonnen, Herstel is voor de huid belangrijk, want hierdoor blijft de elasticiteit behouden blijft en voorkomt u vroegtijdige veroudering van de huid.

Een goede bescherming tegen de zon is belangrijk. Ecran Sunnique Spray Protector Factor 30 biedt een goede bescherming tegen zonnebrand dankzij de formule met wortel-extract en vitamine C.

Draagt bij aan hydratatie van de huid en het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid. Erg handig, want deze crème wordt snel opgenomen en laat geen vettige restjes achter.

Ecran Sunnique Spray Protector Factor 30 is dermatologisch getest

Belangrijke informatie:

Breng Ecran Sunnique Spray Protector Factor 30 aan alvorens de huid bloot te stellen aan de zon en herhaal dit regelmatig. In geval van contact met de ogen, direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water.

Gerelateerde Producten