Ecran Aftersun Leche Hidratante 400ML

Ecran
8411135440050
400ML
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Ecran Aftersun Leche Hidratante Reparadora uit Spanje.

Vanzelfsprekend met de kenmerkende, verfrissende en klassieke Spaanse geur.

Wordt geleverd in een ruime flacon van 400 ml.

  • Kalmeert en verkoelt tegelijk.
  • Snelle hydraterende werking.
  • Wordt snel opgenomen door de huid.
  • Lichte textuur.

NU SLECHTS € 8,49 VOOR 400ML FLACONS

Ecran Aftersun 400ml voor de laagste prijs vindt u bij Supermercat, de Spaanse winkel met voordeel

Ecran Aftersun is nergens zo voordelig als bij Supermercat

 

De producten van Ecran zijn een begrip in Spanje, maar ook tot ver daarbuiten. Deze Ecran Aftersun heeft een verkoelende en snelle werking, daarom is deze uitstekende aftersun ook in Nederland inmiddels erg populair en wordt dan ook veel gebruikt tijdens de zomermaanden.  

Ecran Aftersun biedt verkoeling en verzacht, zoals u nog nooit eerder heeft ervaren.

Bovendien heeft deze bekende aftersun de kenmerkende, zeer verfrissende, échte  Spaanse geur van Ecran.

Supermercat levert uit voorraad en snel de echte Spaanse producten zoals dit échte Spaanse product.

Supermercat levert uitsluitend grote flacons van 400ml. Deze flacons zijn groter dan de veel voorkomende 200ml, maar niet duurder!

Het is belangrijk om goed voor de huid te zorgen na het zonnen. Een goede aftersun is dus helemaal geen overbodige luxe, want deze zorgt voor een aangename verkoeling van de huid en zorgt bovendien ervoor dat de vochtbalans van de huid op peil wordt gebracht. Herstel is voor de huid belangrijk, want hierdoor blijft de elasticiteit behouden blijft en voorkomt u  vroegtijdige veroudering van de huid.

Na het zonnen is het belangrijk goed te zorgen voor de huid, door bijvoorbeeld te zorgen voor een heerlijke verkoelende en verzorgde werkingEcran Aftersun kalmeert en verkoelt de huid na het zonnen, maar heeft ook een snelle hydraterende werking met een intense voeding en kalmering van de huid als resultaat. De unieke samenstelling resulteert in een uitstekende werking en daarom is het zeer populair en wordt het veel gebruikt tot heel ver buiten Spanje

"Ervaar de verkoelende werking van Ecran Aftersun"

Tips voor gebruik:  Neem een lauwe douche en spoel eventuele zonnebrand, zand en vuil goed  weg. Het gebruik van zeep is niet aan te bevelen, want het gebruik van zeep kan tot irritatie van huid leiden. Na het douchen gebruikt u aftersun. De werking is niet alleen verkoelend,  maar tevens verzorgt u hiermee de huid. Bovendien verzacht, kalmeert en voorkomt u vroegtijdige veroudering van de huid. Breng de aftersun niet te zuinig aan en laat het goed inwerken. Is uw huid snel droog na het aanbrengen, dan kunt u een extra laagje aanbrengen.

"Dankzij de handige dop kan je eenvoudig doseren en mors je ook niet"

Gaat u een dagje naar het strand, op vakantie of gewoon een dagje erop uit? Een goede bescherming mag zeker niet ontbreken, dus neem altijd een goede zonnebrand en een goede aftersun mee.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten