Puig Agua Brava Eau de Cologne 200ml

VOORDELIG
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Een exclusieve geur
  • Enerverend
  • Verfrissend

Deze klassieke geur is verfrissend en enerverend. Puig Agua Brava Eau de Cologne wordt geleverd in een ruime flacon voor een vriendelijke prijs. Uiteraard samengesteld met de beste ingredienten. Deze klassieke Spaanse geur is wereldwijd zeer geliefd.

Wordt geleverd in een extra grote fles van 200ml

Bestel Puig Agua Brava Eau de Cologne met extra voordeel

 

De klassieke verpakking weerspiegelt de lange traditie van dit ├ęchte Spaanse product.

De kwaliteit en de zeer aantrekkelijke geur zijn al tientallen jaren een succes en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt.

De ├ęchte en vooral klassieke geur van deze Puig Agua Brava Eau de Cologne is een begrip in Spanje, maar inmiddels ook tot ver daarbuiten.

De klassieke en vooral enerverende geur van Puig Agua Brava Eau de Cologne is een begrip in Spanje en daarom is Puig Agua Brava Eau de Cologne nu leverbaar in een extra grote flesDe aantrekkelijke geur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mos en hout, met de aanwezigheid van citrus en meerdere florale accenten. (waaronder oranjebloesem en bergamot.)

Puig Agua Brava Eau de Cologne geeft tegelijkertijd een fris en schoon gevoel

Ervaar de verfrissende sensatie van deze exclusieve geur uit Spanje met extra voordeel, want bij Supermercat Spaanse producten leveren wij ook dit Spaanse product uit voorraad voor een aantrekkelijke prijs.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten