Puig Agua Brava Eau de Cologne 100ml

Puig Agua Brava
8411061401705
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

De exclusieve geur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mos en hout, met de aanwezigheid van citrus en meerdere florale accenten, waaronder oranjebloesem en bergamot. Deze aromatische, klassieke en frisse geur werd uitgebracht in 1968 en is sindsdien een begrip.

Een klassieke Spaanse geur met een verfrissend en enerverend effect. De kwaliteit en de zeer aantrekkelijke geur van Puig Agua Brava Eau de Cologne zijn al tientallen jaren een succes en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt.

Kenmerken:

  • Een klassieke geur.
  • Enerverend en verfrissend tegelijkertijd.
  • Wordt geleverd in de bekende fles.
  • Rechtstreeks uit Spanje voor een speciale prijs.
  • Wordt geleverd in een handzame fles van 100ml.

De échte en vooral klassieke geur is niet alleen een begrip in Spanje, maar inmiddels ook tot ver daarbuiten. Zonder twijfel is dit één van de meest geliefde Spaanse geuren ooit!

Ontdek de magie uit Spanje.

Dit unieke Spaanse parfum staat bekend om de onweerstaanbare geur die zowel tijdloos als eigentijds is. Sinds de lancering heeft dit parfummerk een indrukwekkende reputatie opgebouwd die voortkomt uit zijn vermogen om traditie en moderniteit perfect te combineren. Het is een geur die niet alleen de zintuigen betovert, maar ook een stukje klassiek Spanje weerspiegelt.

Een klassieke & 100% Spaanse geur.

Het kenmerkende aroma is als een reis door de Spaanse landschappen. De topnoten van Puig Agua Brava Eau de Cologne brengen een verfrissende bries met zich mee, met citroen, bergamot en kruidnagel. Terwijl de geur zich ontvouwt, dompelen lavendel en salie de drager onder in een boeket van subtiele kruidigheid. De basisnoten van eikenmos en sandelhout voegen een warme, houtachtige ondertoon toe die de hele dag blijft hangen.

De kwaliteit en de zeer aantrekkelijke geur van Puig Agua Brava Eau de Cologne zijn al tientallen jaren een succes en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt.

De échte en vooral klassieke geur is niet alleen een begrip in Spanje, maar inmiddels ook tot ver daarbuiten.

De exclusieve geur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mos en hout, met de aanwezigheid van citrus en meerdere florale accenten, waaronder oranjebloesem en bergamot.

Deze aromatische, klassieke en frisse geur werd uitgebracht in 1968 en is sindsdien een begrip.

In ons assortiment vindt u uiteraard ook aftershave, deodorant en douchegel van dit merk.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten