Puig Agua Brava Aftershave 200ml

VOORDELIG
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Voor een een fris en schoon gevoel
  • Verlicht irritatie van de huid
  • Met de exclusieve klassieke en Spaanse geur

Deze Spaanse geur is inmiddels bekend tot ver buiten Spanje. Puig Agua Brava Aftershave draagt bij aan een goede verzorging van de huid na het scheren en geeft tegelijkertijd een fris en schoon gevoel. De speciale samenstelling met unieke ingredi├źnten verlicht irritatie van de huid ten gevolge van het scheren.

Wordt geleverd in een extra grote fles van 200ml

Puig Agua Brava Aftershave lotion is een zeer geliefd Spaans product

 

Deze heerlijke Puig Agua Brava Aftershave draagt bij aan een goede verzorging van de huid na het scheren en geeft tegelijkertijd een fris en schoon gevoel.

De klassieke verpakking weerspiegelt de lange traditie van dit ├ęchte Spaanse product. De kwaliteit en de zeer aantrekkelijke geur zijn al tientallen jaren een succes en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt.

De klassieke en vooral verfrissende geur van Puig Agua Brava aftershave zijn zeer bekend en daarom ook erg geliefd buiten Spanje, uiteraard vindt u ook dit bekende Spaanse product bij Supermercat en wordt ook Puig Agua Brava aftershave uit voorraad geleverd.De aantrekkelijke geur van Puig Agua Brava Aftershave wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mos en hout, met de aanwezigheid van citrus en meerdere florale accenten. (waaronder oranjebloesem en bergamot.)

Ervaar de verfrissende sensatie en het verzorgende effect met extra voordeel, want bij Supermercat Spaanse producten leveren wij ook dit Spaanse product uit voorraad voor een aantrekkelijke prijs.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten