Bosque Verde Disuelve Manchas 750ml Vlekverwijderaar

Bosque Verde
8480000401571
Bestel
  • Beschrijving

Een effectieve vlekverwijderaar uit Spanje voor zowel witte kleding als gekleurde kleding.

Kenmerken Bosque Verde Disuelve Manchas vlekverwijderaar samengevat:

  • Te gebruiken voor witte kleding en gekleurde kleding.
  • Verwijdert vele soorten vlekken.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Simpel qua gebruik: Spray direct op de vlekken. Laat maximaal 5 minuten intrekken zonder het product op het kledingstuk te laten drogen. Was daarna meteen met de hand of de wasmachine. Herhaal de handeling als de vlek blijft bestaan.

Werkzaam tegen vlekken veroorzaakt door wijn, fruit, koffie, groente, olijfolie, chocolade, transpiratie, cosmetica en veel meer!

Waarschuwingen voor gebruik: Spuit het product alleen op een recente vlek. Alleen te gebruiken op kleurvaste stoffen. Controleer de weerstand en stabiliteit van de kleuren door het product op een niet-zichtbaar deel van de stof aan te brengen. Gebruik geen bleekmiddel bij het wasgoed. Stel de flacon niet bloot aan de zon of hoge temperaturen. Alleen geschikt voor gebruik op stoffen. Niet aanbrengen op delicate stoffen zoals wol, zijde, leer, corduroy, linnen of droog te reinigen kledingstukken. Volg de instructies op het etiket van het te wassen kledingstuk.

Belangrijke informatie over Bosque Verde Disuelve Manchas vlekverwijderaar uit Spanje: Kan iritatie van ogen veroorzaken. Niet inslikken. Damp niet inademen. Handen wassen na gebruik en contact met de huid zoveel mogelijk vermijden. Indien medisch advies noodzakelijk is, dan altijd de verpakking tonen. In geval van contact met ogen, direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water gedurende enkele minuten. Verwijder lenzen indien aanwezig en mits dit men gemak kan worden gedaan. Spoel vervolgens nogmaals. Indien de irritatie blijft bestaan, dan contact opnemen met een arts. Bij een ongeval altijd contact opnemen met een arts en de flacon tonen.

Heeft u vragen over deze Spaanse vlekverwijderaar, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten