KH-7 Sinmanchas Oxy-Effect 750ml (vlekverwijderaar)

KH-7 LLOREDA
8420822104342
Bestel
  • Beschrijving

Maximale effectiviteit tegen vlekken

 

Deze krachtige en effectieve Spaanse vlekverwijderaar is speciaal geformuleerd om moeiteloos oxideerbare / bleekbare vlekken te verwijderen.

Deze vlekken zijn doorgaans sterk gekleurd en worden veroorzaakt door wijn, groenten, frisdrank, koffie, tomatensaus, aardbeien etcetera.

KH-7 Sinmanchas Oxy-Effect is eenvoudig te gebruiken en erg praktisch. Dankzij de handige verstuiver is het mogelijk om rechtstreeks aan te brengen op de vlek. Hierdoor hoeft u het product alleen aan te brengen op de vlek zelf en verspilt u niet onnodig.

Dankzij de samenstelling zonder bleekmiddel is KH-7 Sinmanchas Oxy-Effect te gebruiken voor zowel witte als gekleurde kleding.

Maar erg handig is ook dat u deze krachtige vlekverwijderaar ook als een additief kan gebruiken en hiermee de werking van uw gebruikelijke wasmiddel kan versterken.

Volg altijd de wasvoorschriften op het label of etiket van de kleding. 

Hoe gebruikt u KH-7 Sinmanchas Oxy-Effect uit Spanje:

  • Spuit KH-7 Sinmanchas Oxy-Effect rechtstreeks op de vlek. Laat inwerken gedurende 5 minuten zonder dat het product opdroogt op/in het kledingstuk en vervolgens zoals gebruikelijk wassen met de machine of met de hand
  • Als de vlek al droog is, bevochtig deze dan eerst, breng het product aan en wrijf zacht in met hetzelfde kledingstuk. Vermijd borstels met harde haren, deze kunnen de stof beschadigen.
  • Niet gebruiken in geval van delicate stoffen zoals wol, leer, zijde, su├Ęde of linnen
  • Formuleringen met actieve zuurstof zoals dit products mogen nooit op bloedvlekken worden aangebracht. Voor bloedvlekken kunt u KH-7 SinManchas of zelfs KH-7-vetverwijderaar proberen
  • Sommige kleurstoffen in kledingstukken zijn niet voldoende gefixeerd, dus het is raadzaam om bij dit type kleding niet te wrijven of additieven en vlekkenverwijderaars toe te passen. We raden altijd aan om bij eerste wasbeurten de stevigheid / kleurechtheid van een stof en / of kleur te controleren door een kleine hoeveelheid te testen op een niet-zichtbaar gedeelte.

Tip: Voor de beste resultaten, breng het product aan en was het kledingstuk als de vlek recent is en nog niet is gewassen.

Belangrijk:

Niet innemen / inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Raadpleeg in geval van een ongeval direct een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Nevel niet inademen. Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren en niet blootstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht. Bij aanraking met ogen onmiddellijk met veel water afspoelen gedurende minimaal 15 minuten. Eventuele lenzen verwijderen. In geval van contact met de huid direct afspoelen met een ruime hoeveelheid water. In geval van irritatie contact opnemen met een arts.

Gerelateerde Producten