KH-7 Sinmanchas 750ml Vlekverwijderaar

KH-7 LLOREDA
8420822053008
Bestel
  • Beschrijving

Krachtig tegen vlekken & rechtstreeks uit Spanje

 

KH-7 Sinmanchas is een pre-wash vlekkenverwijderaar en samengesteld basis van een geavanceerde formule.

Te gebruiken voor vlekken van olie, vet, bloed, chocolade, gras, eieren, sauzen, ijs, make-up, inkt en eieren.

Eenvoudig en simpel te gebruiken, want dankzij de handige verstuiver is rechtstreeks aanbrengen op de vlek mogelijk, hierdoor gebruikt u het product alleen waar nodig en verspilt u niets.

KH-7 Sinmanchas respecteert de stoffen en weefsel, want dankzij de samenstelling zonder bleekmiddel is dit product te gebruiken voor zowel witte als gekleurde was.

Deze krachtige vlekverwijderaar is ook als een additief te gebruiken en kan hiermee de werking van uw gebruikelijke wasmiddel kan versterken.

Volg altijd de wasvoorschriften op het label of etiket van de kleding.

Hoe gebruikt u KH-7 Sinmanchas vlekverwijderaar uit Spanje:

  • Spuit KH-7 Sinmanchas rechtstreeks op de vlek. Laat inwerken gedurende 5 minuten zonder dat het product opdroogt op/in het kledingstuk en vervolgens zoals gebruikelijk wassen met de machine of met de hand
  • Als de vlek al droog is, bevochtig deze dan eerst, breng het product aan en wrijf zacht in met hetzelfde kledingstuk. Vermijd borstels met harde haren, deze kunnen de stof beschadigen.
  • Niet gebruiken in geval van delicate stoffen zoals wol, leer, zijde, su├Ęde of linnen
  • Sommige kleurstoffen in kledingstukken zijn niet voldoende gefixeerd, dus het is raadzaam om bij dit type kleding niet te wrijven of additieven en vlekkenverwijderaars toe te passen. We raden altijd aan om bij eerste wasbeurten de stevigheid / kleurechtheid van een stof en / of kleur te controleren door een kleine hoeveelheid te testen op een niet-zichtbaar gedeelte.

Tip: Voor de beste resultaten, breng het product aan en was het kledingstuk als de vlek recent is en nog niet is gewassen.

Belangrijke informatie over KH-7 Sinmanchas vlekverwijderaar uit Spanje:

Niet innemen / inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Raadpleeg in geval van een ongeval direct een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Nevel niet inademen. Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren en niet blootstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht. Bij aanraking met ogen onmiddellijk met veel water afspoelen gedurende minimaal 15 minuten. Eventuele lenzen verwijderen. In geval van contact met de huid direct afspoelen met een ruime hoeveelheid water. In geval van irritatie contact opnemen met een arts.

Gerelateerde Producten