Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada Hombre 750ml (cologne)

Gotas Frescas
8411047149089
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de unieke geur die wilde akkoorden combineert met een houtachtige achtergrond en tonen van witte muskus. De gehele lijn van "Gotas Frescas" producten wordt met speciale zorg en met natuurlijke essences vervaardigd, waardoor een product van de hoogste kwaliteit wordt verkregen.

Een ├ęchte Spaanse geur voor de man, ervaar de exclusieve geur met een houtachtige achtergrond en tonen van witte musk.

Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada Hombre is een 100% Spaanse cologne. De formule is samengesteld met speciale zorg en natuurlijke essences voor een maximale kwaliteit.

Kenmerken van deze frisse en klassieke cologne uit Spanje:

  • Geconcentreerd dus extra voordelig qua gebruik.
  • Exclusieve geur met natuurlijk essences.
  • Speciaal ontwikkeld voor mannen.
  • Verfrissend en enerverend effect.
  • Wordt geleverd in een ruime flacon voor extra lang genieten.

Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada Hombre is een klassiek Spaanse cologne en dat merk je meteenDeze speciale cologne is ontwikkeld voor mannen. De klassieke, frisse en stoere geur is al tientallen jaren zeer geliefd. Geniet van de natuurlijke geur met tonen van bergamot, citroen, grapefruit, lavendel, artemisia, ceder, vetiver en witte muskus.Ervaar de frisheid en ontdek deze originele Spaanse geur.

Ingredienten: Alcohol denat (ethylalcohol), Parfum (geur, Aqua (water), Hexylkaneelaldehyde, Benzylbenzoaat, Citral, Coumarine, D-limoneen, Linalool. Blootstelling aan licht kan lichte kleurveranderingen veroorzaken, zonder dat de kwaliteit en het aroma en/of de geur veranderen.

Waarschuwingen: Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Niet aanbrengen op beschadigde huid. Bewaren op een koele en droge plaats. Niet blootstellen aan overmatig licht.

Gerelateerde Producten