Instituto Espanol Gotas de Oro Agua de Colonia Clasica 600ml Glazen Fles (cologne)

Gotas de Oro
8411047124017
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een mix van rijke en levendige aroma’s, uiteraard met een kenmerkende persoonlijkheid. Een klassieke en vooral échte Spaanse geur, uniek in de wereld en geliefd tot ver buiten Spanje.

Kenmerken van Gotas de Oro Agua de Colonia samengevat:

  • Een unieke Spaanse cologne.
  • Frisse en vooral échte Spaanse geur.
  • Wordt geleverd in een schitterende glazen fles.
  • Rechtstreeks uit Spanje voor een aantrekkelijke prijs.
  • Enerverend en levendig, deze 100% Spaanse geur blijft zeker niet onopgemerkt.

Geur is een van de meest nostalgische zintuigen die we hebben. Er zijn geuren die ons doen herinneren, naar een andere tijd, reizen en unieke momenten met bijzondere mensen. De geur van Gotas de Oro Agua de Colonia - Cologne is traditie, het is net als thuis, het is dezelfde geur als altijd.

Het frisse en intense aroma heeft de harten van veel gezinnen veroverd. Een klassiek parfum, maar tegelijkertijd modern. Een geur van herkenning voor kinderen, volwassenen en senioren, al generaties lang. Deze geur is meer dan een eeuw oud en is nog steeds een van de meest bekende geuren van Instituto Español. Een parfum met een eigen stempel dat de grenzen van leeftijd, geslacht en mode overschrijdt.

De zoete en citrusnuances hebben de eigenschap om urenlang op de huid en kleding te blijven zitten, waardoor een uniek aroma ontstaat bij degenen die het gebruiken. Veel mensen herkennen de speciale geur en noemen het 'een parfum voor het leven', 'altijd fris' of 'het glazen flesje dat altijd in mijn badkamer heeft gestaan'.

Ingredienten: Alcohol denat (ethylalcohol), Aqua (water), Parfum (geur), D-limoneen, Linalool.

Belangrijk: Niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Niet aanbrengen op een beschadigde huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Niet blootstellen aan zonlicht.

De échte klassieke geur uit Spanje, dat voel en ruik je meteen.

Een mix van intense en levendige aroma's, met een eigen persoonlijkheid. Een klassiek maar tegelijkertijd actueel parfum. De mix van essenties roept elegantie en onderscheid op. Verfrissend en levendig, de klassieke Gotas de Oro cologne blijft niet onopgemerkt.

De verfrissende en energieke geur is al tientallen jaren zeer bekend in Spanje. Wordt geleverd in een mooie en vooral luxe fles vervaardigd van glas. Een zeer origineel cadeau om te geven, maar ook fantastisch om zelf te gebruiken!

Sommige Spaanse producten zijn vrijwel zelden te vinden buiten Spanje, waaronder deze klassieke cologne in een exclusieve glazen fles. Vanzelfsprekend vindt u ook dit Spaanse product in het assortiment van Supermercat. Wilt u meer informatie over deze speciale Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten