Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada 750ml (cologne)

Gotas Frescas
8411047149072
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Zeer fris en intens, met een bijzondere samenstelling voor een heerlijk gevoel van frisheid en welzijn.

Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia is te gebruiken door zowel mannen als vrouwen.

Voor langdurig genieten, want extra geconcentreerd.

  • Frisse en intense Spaanse geur.
  • Voor zowel mannen als vrouwen.
  • Geconcentreerd.
  • Flacon is voorzien van een handige dop voor perfect doseren.

De speciale combinatie van natuurlijke essenties heeft een enerverend verfrissend effect. Een unieke geur die iederen een blijvend gevoel van welzijn geeft. De gehele lijn Gotas Frescas lijn wordt met speciale zorg en met natuurlijke essences vervaardigd, waardoor een product van de hoogste kwaliteit wordt verkregen.

Ingredienten: Alcohol Denat (ethylalcohol), water, parfum (geur), Citral, Citronellol, Limoneen, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Coumarine, Eugenol. Blootstelling aan licht kan lichte kleurveranderingen veroorzaken, zonder dat de kwaliteit of het aroma / de geur en eigenschappen veranderen.

Een populair product in Spanje en ver daarbuiten. Wordt geleverd in een ruime flacon.

Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia concentrada cologne

Ervaar de fantastische en vooral echte Spaanse geur van Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia concentrada uit Spanje in een schitterende en vooral exclusieve glazen flesDeze frisse en enerverende geconcentreerde cologne omhult iedereen met een voortreffelijk aroma en comfort. De Spaanse geur is een zorgvuldige combinatie van natuurlijke essenties die samenkomen en daarmee een geweldige geur creëren en een blijvend gevoel van welzijn geven.

Een klassieke cologne uit Spanje met een geconcentreerde samenstelling. Danzkij deze speciale samenstelling is de geur langer werkzaam en dat merk je meteen!

Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia concentrada is uit voorraad leverbaar bij Supermercat.

De fabrikant Instituto Español S.A. werd in 1903 opgericht en staat voor traditie in de wereld van de parfumerie. Al sinds het begin van het bedrijf produceert dit merk geweldige parfums en effectieve cosmetische producten. Het is een bedrijf met ruim 120 jaar ervaring en dat is terug te vinden in alle producten.

Wilt u meer informatie over deze speciale Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op. Supermercat gaat nét even verder qua service, zonder meerprijs. Dat is pas voordeel!

Gerelateerde Producten