Ferrer Salsa Xato Saus bestel je eenvoudig en snel online bij Supermercat Spaanse producten

Ferrer Salsa Xato Saus 135gram

Ferrer
  • Beschrijving

Een hoge kwaliteit amandelen is een het belangrijkste ingrediënt van deze traditionele Catalaanse Ferrer Salsa Xató saus.

Kenmerken:

  • Met een hoge kwaliteit amandelen.
  • De échte Spaanse smaak.
  • Gezond en verfrissend.
  • Veelzijdig.

Ferrer Salsa Xató saus is samengesteld met de volgende ingrediënten: Tomaat, plantaardige olie, olijfolie, azijn, amandelen, knoflook, ui, suiker, geroosterd brood en zout. Wordt geleverd in een glazen pot. Eenmaal geopend een maand houdbaar mits gekoeld bewaard.

Probeer het eens met de bekende en vooral smakelijke Spaanse salade met sla, tonijn, ongezouten kabeljauw, witte bonen. Gezond, vullend en verfrissend.

Ferrer Xató Saus is een traditionele, dikke en romige saus uit de Catalaanse keuken in Spanje, gemaakt van gemalen amandelen, hazelnoten, tomaten, rode pepers, knoflook, olijfolie, azijn en andere specerijen.

De strengste normen en eisen worden gesteld aan zowel de ingrediënten als de bereiding met een pure smaak als resultaat en dat proef je meteen!

Deze saus heeft een pittige en hartige smaak en wordt vaak geserveerd als dressing bij een salade genaamd Xató. De bereiding van Xató-salade is eenvoudig en bestaat uit een combinatie van verschillende ingrediënten, zoals groene sla, gegrilde tonijn, gezouten kabeljauw, ansjovis en olijven. Bij de laatste stap van het bereiden voor de salade gegarneerd met deze heerlijke Ferrer Xató Saus.

Maar ook kan Ferrer Xató Saus ook worden gebruikt als dipsaus voor rauwe groenten, als dressing voor andere salades en gerechten of als een topping voor gegrilde vis, vlees of groenten.

Ontdek de authentieke smaak van de Catalaanse keuken en bestel voordelig online bij Supermercat.

Gerelateerde Producten