Ferrer Salsa Romesco Saus 130gram

Ferrer
  • Beschrijving

Ferrer Salsa Romesco saus is erg populair in Spanje. Gemaakt met amandelen, olijfolie, tomaat en zout. Gaat perfect samen met rundvlees, kip, vis of groenten.

  • Gemaakt met amandelen, olijfolie, tomaat en zout.
  • Gaat perfect samen met rundvlees, kip, vis of groenten.
  • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Ingrediënten: Tomaat, plantaardige olie, olijfolie, water, amandelen, azijn, knoflook, suiker, kruiden, specerijen en zout. Eenmaal geopend is Ferrer Romesco saus een maand houdbaar mits gekoeld bewaard. Wordt geleverd in een recyclebare glazen pot.

Ferrer Salsa Romesco is een populaire saus uit de Catalaanse keuken in Spanje, gemaakt van gemalen amandelen, rode pepers, tomaten, olijfolie, knoflook en azijn. Deze saus heeft een rijke en pittige smaak en wordt veel geserveerd bij gegrilde vis, gegrilde groenten en vleesgerechten.

Geproduceerd volgens hoge eisen en strenge normen, waardoor het mogelijk is om de hoogste kwaliteit te garanderen. De ingrediënten zijn afkomstig van erkende leveranciers en producenten uit Spanje en worden volgens traditionele methoden verwerkt om de smaak en authenticiteit te behouden.

Kortom, een veelzijdige en smaakvolle saus die een geweldige toevoeging is aan uw gerechten en ook kan worden gebruikt als dip. Ferrer Salsa Romesco is een rijke bron van eiwitten en gezonde vetten dankzij het recept met amandelen en olijfolie. Ontdek de rijke smaak van de Catalaanse keuken en proef de kwaliteit nu zelf.

Gerelateerde Producten