Ferrer Salsa Calcots saus 320gram

Ferrer
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een traditionele Spaanse saus met geschiedenis. Uiteraard met de bekende Spaanse smaak. Wordt zeer veel gebruikt bij vlees & vis gerechten, maar ook in combinatie met diverse soorten groente.

  • Een traditionele Spaanse saus.
  • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
  • Authentieke smaak uit Spanje

Uiteraard bevat Ferrer Salsa Calcots geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Ferrer Salsa Calcots saus is een begrip en traditie in Spanje

 

Meer dan 100 jaar geleden in de stad Valls (Tarragona, Spanje) kwam het dorp bij elkaar om de "Calçots"  (een langgerekte zoete ui ) van het seizoen samen te koken. De Calçots worden geroosterd, vervolgens schoongemaakt en ondergedompeld in de bekende Salsa Calçots.

Deze bijeenkomsten vinden tegenwoordig nog steeds plaats van november tot april en zijn erg populair in de hele regio Catalonië.

Deze authentieke en bekende Ferrer Salsa Calcots wordt bereid met verse ingrediënten volgens traditionele methoden.

Ingrediënten in Ferrer Salsa Calçots: Tomaat, olijfolie, plantaardige olie, water, amandelen, azijn, kruiden, specerijen, zout, knoflook en stabilisator xanthaangom.

Deze heerlijke Ferrer Salsa Calçots saus bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 

Eenmaal geopend een maand houdbaar mits gekoeld bewaard. Wordt geleverd in een glazen pot met een inhoud van 320gram

Ferrer Salsa Calçots saus wordt geproduceerd volgens hoge eisen en strenge normen. Hierdoor is het mogelijk om de hoogste kwaliteit te garanderen. Uiteraard gemaakt met ingrediënten van erkende leveranciers en verse voedsel producenten uit Spanje.

Tijdens de productie van Ferrer Salsa Calçots saus worden alle verse ingrediënten met behulp van traditionele methoden verwerkt om de smaak en authenticiteit te behouden.

Gerelateerde Producten