Ferrer Salsa Calcots saus 320gram

Ferrer
  • Beschrijving

Meer dan 100 jaar geleden in de stad Valls (Tarragona, Spanje) kwam het dorp bij elkaar om de "Calçots"  (een langgerekte zoete ui ) van het seizoen samen te koken. De Calçots worden geroosterd, vervolgens schoongemaakt en ondergedompeld in de bekende Salsa Calçots.

Deze bijeenkomsten vinden tegenwoordig nog steeds plaats van november tot april en zijn erg populair in de hele regio Catalonië. Proef deze authentieke Catalaanse saus en geniet van de unieke smaak.

Kenmerken van Ferrer Salsa Calçots uit Spanje:

  • Een traditionele saus.
  • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
  • Authentieke smaak uit Catalonië.

Ingrediënten in : Tomaat, olijfolie, plantaardige olie, water, amandelen, azijn, kruiden, specerijen, zout, knoflook en stabilisator xanthaangom. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 

Eenmaal geopend een maand houdbaar mits gekoeld bewaard. Wordt geleverd in een handige glazen pot.

Ferrer Salsa Calcots is een heerlijke saus die afkomstig is uit de Spaanse regio Catalonië in Spanje en wordt vooral geserveerd bij het eten van calcots, een soort lente-ui of prei die populair is in Catalonië.

Het recept bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten van een hoge kwaliteit en zorgt voor een unieke smaak die perfect past bij de milde, zoete smaak van calcots. Een belangrijk ingrediënt is tomaat, want tomaten geven deze saus een frisse en zoete smaak. Andere ingrediënten zijn ui, knoflook, paprika, olijfolie en azijn. Het speciale recept met de beste ingrediënten zorgt voor een perfecte balans tussen zoet, zuur en hartig.Een uitstekende keuze voor liefhebbers van de Catalaanse keuken en voor mensen die op zoek zijn naar een heerlijke Spaanse saus met natuurlijke ingrediënten.

Het is een van de meest populaire en gewaardeerde sauzen uit de regio en wordt vaak beschouwd als een essentieel onderdeel van een traditionele calcots-maaltijd.

Ferrer is een Spaans bedrijf dat al sinds 1951 actief is en bekend staat om kwalitatief hoogwaardige sauzen en andere voedingsproducten. Wilt u meer weten over dit Catalaanse merk, neem dan gerust contact op.

Gerelateerde Producten