Heno de Pravia Locion Corporal 400ml + 100ml Bodylotion

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Een verzorgende bodylotion met Aloë Vera
  • Verzacht en voorkomt een droge huid
  • Met de zachte Spaanse geur van Heno de Pravia

Een voedende bodylotion met Aloë Vera. Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva bodylotion verzacht en voorkomt een droge huid, maar helpt ook de huid aan stevigheid en gladheid die het dagelijks nodig heeft. Deze lotion staat bekend om een snelle absorptie en is geschikt voor alle huidtypes. Vanzelfsprekend met de bekende en overheerlijke geur van Heno de Pravia. Wordt geleverd in een ruime flacon.

Uitstekende huidverzorging met Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva Bodylotion

 

Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva Bodylotion heeft een goede hydraterende werking. Het is dan ook een populair product binnen het assortiment van dit bekende Spaanse merk en terug te vinden in vele Spaanse badkamers.

Deze Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva Bodylotion heeft een heerlijke Spaanse geur, verzacht kleine irritaties en zorgt voor een goede hydratatie van de huid.

Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva Bodylotion heeft een hydraterend effect en uiteraard de bekende geur van hooi en gras zoals u mag verwachten van dit klassieke Spaanse product in de gele flaconHeno de Pravia is een merk dat heerlijke soorten zeep en andere verzorgingsproducten vervaardigd. Het merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en is geliefd in en buiten Spanje. De geur van Heno de Pravia is gebaseerd op vers gesneden hooi en gras. De naam is afkomstig van het dorp Pravia, gelegen in het Noorden van Spanje.

In Nederland zult u de producten van dit bekende Spaanse merk, zoals deze Heno de Pravia Locion Corporal Nutritiva Bodylotion niet snel kunnen vinden. Maar natuurlijk wel bij dé Spaanse winkel Supermercat.nl

Gerelateerde Producten