Heno de Pravia Jabon Tocador Zeep

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Nu bij aankoop van iedere 2 stuks een GRATIS extra zeepblok!

  • De échte Spaanse geur
  • Verfrissend en verzorgend
  • Voordelig

Heno de Pravia is een échte Spaanse klassieker als het gaat om persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Een heerlijke en verfrissend zeep van Heno de Pravia. Supermercat.nl levert een extra grote zeep, dat is bijna 25% meer voor dezelfde prijs!

Nu bij aankoop van iedere 2 stuks een GRATIS extra zeepblok!

Bestel de échte Heno de Pravia Jabon Tocador zeep uit Spanje met extra korting

 

Ervaar het zachte schuim en de geweldige geur!

Heno de Pravia is een Spaans merk dat heerlijke zeep en andere verzorgingsproducten vervaardigd. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en is geliefd in en buiten Spanje.

Heno de Pravia Jabon Tocador zeep uit Spanje is erg populair en heeft een overheerlijke frisse geur. De zeepjes zijn voordelig te bestellen bij Supermercat.nlDe geur van Heno de Pravia Jabon Tocador zeep is gebaseerd op gesneden hooi en gras. De naam van deze zeep is afkomstig van het dorp Pravia in Spanje.

De kleur van Heno de Pravia zeep is groen in vergelijking met gras. De verpakking is geel en verwijst naar de kleur van hooi.

De producten van dit geliefde Spaanse merk zijn erg populair. Inmiddels zijn er diverse producten leverbaar, waaronder zeep, douchegel, bodylotion, agua de colonia en wasmiddelen.

In Nederland zult u de producten van dit échte Spaanse merk niet snel vinden, maar natuurlijk wel bij dé Spanje winkel Supermercat.nl 

Gerelateerde Producten