Heno de Pravia Agua de Colonia Original 600ml + 130ml (cologne)

Heno de Pravia
8410225537786
20% EXTRA
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Zonder twijfel één van de meest klassieke en geliefde Spaanse geuren ooit.

Heno de Pravia Agua de Colonia Original met de kenmerkende geur van vers gemaaid gras en hooi dankt de naam aan het Spaanse dorpje Pravia en is inmiddels een begrip over de gehele wereld.

Kenmerken:

  • Klassiek en frisse Spaanse geur.
  • Een authentieke Spaanse cologne.
  • Wordt geleverd in de herkenbare gele en grote kunststof flacon.

Heerlijk om te gebruiken door zowel mannen als vrouwen na het douchen of na een drukke dag, uitermate verfrissend en enerverend tijdens zomerse dagen.

Al meer dan honderd jaar zijn de producten van dit Spaanse merk een begrip. De unieke geur is klassiek, enerverend en heerlijk fris, een fantastische combinatie die men niet snel vindt.

Deze Heno de Pravia Agua de Colonia Original komt rechtstreeks uit Spanje en vanzelfsprekend wordt deze cologne snel geleverd in Nederland & België.

De frisse en 100% Spaanse geur van Heno de Pravia Agua de Colonia uit Spanje.


Het Spaanse karakter en de zachte Spaanse geur van deze cologne zijn een begrip. De herkenbare gele verpakking ziet u overal in Spanje, een échte klassieker qua geur en uitermate verfrissend.

De klassieke geur van Heno de Pravia Agua de Colonia (cologne) is een begrip in Spanje en dat is gezien de heerlijke geur niet meer dan logisch te noemenVerzorgingsproducten van dit gerenommeerde Spaanse merk worden gewaardeerd om de goede kwaliteit, de klassieke geur en de vriendelijke prijs. Inmiddels zijn deze producten dan ook tot ver buiten Spanje bekend.

De specifieke en kenmerkende geur van Heno de Pravia Agua de Colonia Original is gebaseerd op het frisse en schone aroma van gemaaid gras en hooi, een frisse en vooral natuurlijke geur.

Kenmerken samengevat:

  • Zeer gewaardeerd en geliefd in Spanje.
  • Met de exclusieve en Spaanse geur van zojuist gemaaid gras & hooi.
  • Wordt geleverd in een extra grote flacon.
  • Extra voordelig dankzij rechtstreekse levering vanuit Spanje.
  • Altijd in voorraad en dus beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs.

De producten van dit bekende Spaanse merk zijn doorgaans niet snel te vinden in Nederland en België, maar wel eenvoudig en voordelig te bestellen bij Supermercat online. Inmiddels zijn er vele producten van dit klassieke Spaanse merk verkrijgbaar, waaronder deze cologne, zeep, douchegel, bodylotion, deodorant en meer.

Dankzij een goede samenwerking met onze partners in Spanje zijn vrijwel alle producten te vinden in ons assortiment. Wist u dat ….. In het dorp Pravia is er momenteel een park genaamd Heno de Pravia als erkenning voor de promotie die het merk voor de stad maakt.

Heeft u vragen over dit geweldige Spaanse product, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten