Heno de Pravia Agua de Colonia Original 600ml (cologne)

Heno de Pravia
8410225537786
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer informatie

De klassieke en vooral echte Spaanse geur is bekend over de gehele wereld.

Kenmerken van Heno de Pravia Agua de Colonia samengevat :

 • Verfrissende en échte Spaanse geur.
 • Een klassieke Agua de Colonia / Cologne.
 • Wordt geleverd in de bekende geelkleurige & grote flacon.
 • 100% Spaans en extra voordelig.

De verfrissende en klassieke geur van deze cologne is zeer geliefd in Spanje.

Al meer dan honderd jaar een begrip.... dat voel en ruik je meteen! De enerverende geur is klassiek en verfrissend tegelijk, een unieke combinatie die je niet snel tegenkomt.

Kortom, een unieke cologne en te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Wordt geleverd in de typerende flacon voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Uiteraard eenvoudig te bestellen bij Supermercat en snel geleverd in Nederland & België.

De échte geur van Heno de Pravia Agua de Colonia (cologne) uit Spanje

 

De heerlijke geur en het Spaanse karakter van deze cologne zijn een begrip in Spanje en ook tot ver daarbuiten.

De lijn met verzorgingsproducten van dit échte Spaanse merk wordt gewaardeerd om de uitstekende kwaliteit, de overheerlijke geur en de vriendelijke prijs. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze producten ook erg populair zijn in Nederland.

Heno de Pravia Agua de Colonia (Cologne) leveren wij altijd in extra grote flacons, maar dan natuurlijk wel zonder meerprijs. U heeft dus altijd de beste prijs en de grootste flacon bij Supermercat.

De klassieke geur van Heno de Pravia Agua de Colonia (cologne) is een begrip in Spanje en dat is gezien de heerlijke geur niet meer dan logisch te noemenDe kenmerkende gele verpakking zult u vanzelfsprekend veel tegenkomen in Spanje en dus ook bij de meest gewaardeerde Spaanse winkel Supermercat.

Wist u dat: De specifieke en kenmerkende geur van is gebaseerd op het zeer frisse en schone aroma van zojuist gemaaid gras en hooi, een frisse en natuurlijke geur. De naam is afkomstig van het dorp Pravia gelegen in Spanje.

Kenmerken:

 • Zeer gewaardeerd en geliefd in Spanje.
 • Met de exclusieve en bekende Spaanse geur van vers gemaaid gras & hooi.
 • Wordt geleverd in een ruime flacon voor extra lang genieten.
 • Rechtstreeks uit Spanje en dus extra voordelig.
 • Direct uit voorraad leverbaar.

De vele producten van dit klassieke Spaanse merk zijn erg populair. Inmiddels zijn er dan ook diverse producten waaronder zeep, douchegel, bodylotion, deodorant en meer verkrijgbaar. Vanzelfsprekend vindt u alle producten bij Supermercat.nl

In Nederland zult u producten van Heno de Pravia niet snel vinden, behalve natuurlijk bij dé Spaanse winkel Supermercat.nl online. Door een goede samenwerking met bedrijven in Spanje zijn onze levertijden kort, bieden wij de meest actuele producten en zijn wij in staat om een vriendelijke prijs aan te bieden voor ieder product.

Gerelateerde Producten