Nenuco Leche Hidratante 400ml bodylotion

Nenuco
8410104056209
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een heerlijke en zachte bodylotion, verzorgt de huid optimaal en langdurig.

  • Verzorgende bodylotion.
  • Met unieke Spaanse geur.
  • Wordt geleverd in een handige flacon.

Nenuco Leche Hidratante is samengesteld uit natuurlijke ingrediƫnten, PH neutraal en hypoallergeen. Heerlijk voor baby's en kinderen. Wordt geleverd in een flacon van 400 ml.

Nenuco Leche Hidratante bodylotion bestel je extra voordelig bij Supermercat

 

Nenuco staat bekend om de uitstekende en heerlijke producten, waaronder deze hydraterende lotion. Ook deze Nenuco Leche Hidratante bodylotion wordt geleverd in een ruime flacon van maar liefst 400ml en betekent extra veel Nenuco Leche Hidratante voor een vriendelijke prijs. De flacon is vervaardigd van plastic en kan een stootje hebben. De handige doseerdop zorgt voor economisch gebruik van deze fantastische Nenuco bodylotion.

Nenuco Leche Hidratante 400ml is voordelig en uit voorraad leverbaar bij de echte Spaanse winkel SupermercatNenuco Leche Hidratante bodylotion is uit voorraad leverbaar en bovendien extra voordelig. Deze overheerlijke lotion heeft een langdurige werking en heeft een fantastische geur. In ons assortiment vindt u werkelijk alle Nenuco producten voor vriendelijke prijzen, zoals Nenuco Agua de Colonia, Nenuco Shampoo en veel meer fantastiche producten van Nenuco uit Spanje.

Wilt u meer weten over Nenuco Leche Hidratante bodylotion of andere producten, neem dan gerust contact op.

Ook vindt u in ons assortiment vele bekende Spaanse merken zoals Denenes, Heno de Pravia, Magno Classic en vele andere echte Spaanse geuren. Supermercat verzorgt zelf de import van alle producten en kan daardoor de prijzen aanzienlijk laag houden.

Heeft u een specifiek product gezien in Spanje en kunt u het nergens vinden, wij kunnen bijna alle soorten producten en merken leveren.

Stuur ons dan gerust een bericht en wij zullen voor u gaan zoeken. Onze winkel is best groot, maar voor u zoeken wij graag verder. Dat is de service van Supermercat.

Gerelateerde Producten