Nenuco Agua de Colonia 500ml (cologne)

Nenuco
8428076006658
500ML
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer informatie

Een zachte en vooral 100% Spaanse cologne, zonder twijfel één van meest bekende en geliefde producten uit Spanje.

Nenuco Agua de Colonia is speciaal ontwikkeld voor kinderen, PH neutraal en hypoallergeen.

Kenmerken:

 • Wordt geleverd in een veilige, handige en ruime plastic flacon.
 • Direct uit Spanje en extra voordelig.
 • De formule is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten.
 • Fantastisch voor kinderen, maar ook volwassenen gebruiken en waarderen deze Spaanse geur.

Deze handige flacon is voorzien van de bekende draaidop voor moeiteloos doseren en wordt geleverd voor een speciale prijs. De flacon is vervaardigd van kunststof en kan een stootje hebben.

Een begrip in Spanje en inmiddels ook tot ver daarbuiten. Deze fantastische en vooral échte Spaanse geur is geliefd over de gehele wereld, ervaar het zelf.

Belangrijk: Supermercat lever de nieuwste flacons rechtstreeks uit Spanje, daarmee bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Deze zachte Nenuco Agua de Colonia met de herkenbare en klassieke geur is zonder twijfel een van de meest bekende producten uit Spanje.

Goedgekeurd door de AEP Asociación Española de Pediatría, de Spaanse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Wil je meer weten over dit geweldige product uit Spanje, neem dan gerust contact met ons op.

Voordelig en simpel Nenuco Agua de Colonia uit Spanje bestellen in Nederland & België.


In Spanje is deze bekende en vooral zéér geliefde cologne verkrijgbaar bij vrijwel alle supermarkten, maar vanaf nu is dit 100% Spaanse product ook in Nederland & België extra voordelig en direct uit voorraad te bestellen bij Supermercat online.

Het Spaanse merk Nenuco staat voor zachtheid en exclusieve geuren, daarom is de klassieke en vooral originele Nenuco Agua de Colonia al tientallen jaren zeer geliefd in Spanje en treft u deze lotion aan in vrijwel iedere Spaanse supermarktNenuco Agua de Colonia is een zachte eau de cologne met een kenmerkende en zachte Spaanse geur, uniek en exclusief tegelijk. Geniet van deze speciale geur welke uw zintuigen zal stimuleren en unieke momenten zal creëren.

Kenmerken:

 • Een exclusieve geur uit Spanje.
 • Geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen waarderen en gebruiken deze heerlijke lotion.
 • Klassiek en verfrissend.
 • Klinisch getest onder strikte dermatologische controle.
 • De neutrale pH respecteert de zachtheid van een gevoelige huid.
 • Goedgekeurd door de AEP Asociación Española de Pediatría, de Spaanse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Wist u dat deze Nenuco Agua de Colonia lotion ook werkzaam is tegen luizen? Het gebruik van deze Spaanse lotion vermindert de kans op luizen in het haar aanzienlijk.

Wordt geleverd in een handige flacon van 500ml met de bekende dop voor probleemloos doseren. Let op, contact met de ogen vermijden.

Dikwijls vraagt men "waar is Nenuco Agua de Colonia cologne te koop in Nederland" en dan is het handig om te weten dat wij altijd direct uit voorraad leveren voor een vriendelijke prijs. Vrijwel alle producten van dit bekende Spaanse merk zijn te vinden in het assortiment van Supermercat online, het juiste adres voor Spaanse producten van kwaliteit, vriendelijke prijzen en snelle leveringen.

Wist u dat.... Dit Spaanse product is niet te vinden in Nederlandse winkels zoals Kruidvat of Etos. In Spanje is het merk een begrip en onder andere verkrijgbaar bij Mercadona.

Extra tip: Luizen en muggen houden niet van deze geur, dus met deze lotion houdt u deze ver weg.

Gerelateerde Producten