Harimsa Churros Mix 500 gram

Harimsa
  • Beschrijving

Wat heeft u nodig? Churros maken is wel heel eenvoudig met deze handige mix.

  • Snel en simpel de lekkerste Churros maken.
  • Voordelig.
  • Spuitzak wordt meegeleverd.

Hoe te gebruiken: Voeg 0,3 liter water toe aan 250 gram mix. Laat het deeg even rusten gedurende een kwartier en bak vervolgens de churros in een koekenpan met olijfolie of olie. Om de unieke vorm te krijgen, kunt u de churros maken met de handige en gratis meegeleverde spuitzak. 

Maak zelf Churros zoals in Spanje met deze mix

Inmiddels zijn de Spaanse churros ook erg bekend in Nederland en dat is niet zo vreemd, want het is dan ook een echte Spaanse lekkernij.

Het maken van churros is helemaal niet ingewikkeld met onze speciale mix. U hoeft alleen water toe te voegen en met de meegeleverde speciale spuit maakt u in een handomdraai de lekkerste churros, een verrassing voor iedereen!

De vele bezoekers aan Spanje proeven veelal deze Spaanse lekkernij en vragen zich dikwijls af hoe deze churros zelf te maken zijn. Er zijn dan ook vele recepten te vinden, maar een kant en klare oplossing is uniek! Gelukkig biedt Supermercat u de meest eenvoudige oplossing met onze speciale mix.

In ons assortiment vindt u een zeer handige kant en klare mix en hiermee kunt u snel en eenvoudig de lekkerste churros maken. Het is erg simpel, want churros maken is heel eenvoudig dankzij de handige meegeleverde spuitzak. Deze spuit is speciaal gemaakt voor het maken van de perfecte churros en wordt in Spanje een churrera genoemd.

Ook dit ├ęchte Spaanse product is vanzelfsprekend verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse Producten.

Kies voor vriendelijke prijzen en kwaliteit, kies voor Supermercat. Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.