Zelf churros maken

Maak de lekkerste Spaanse churros simpel en snel

Wilt u zelf churros maken en deze heerlijke Spaanse lekkernij snel kunnen bereiden, dan heeft u de lekkerste mix waarmee churros maken heel eenvoudig isIn Nederland is de Spaanse zoete snack Churros erg populair. Churros maken is nu wel heel simpel, want vanzelfsprekend vindt u  de benodigdheden bij Supermercat 

Deze lekkernij is erg populair bij toeristen en vele willend dan ook bij thuiskomst zelf churros maken. Deze heerlijke lekkernij lijkt op zeer grote friet, maar de smaakt is natuurlijk heel anders en vergelijkbaar met een wafel, donut en oliebol. Eerst gaat men de churros maken en vervolgens kan naar eigen smaak suiker worden toegevoegd, maar ook wordt veel een dip zoals chocoladesaus of caramelsaus gebruikt.

Genieten van deze Spaanse lekkernij is wel heel erg eenvoudig, want churros maken is simpel met de voordelig mix Churros worden in Spanje gedurende het hele jaar veelal genuttigd tijdens het ontbijten, maar ook als snack of lekker tussendoortje. 

Wilt u churros maken, dan heeft u niet veel ingredi├źnten nodig. De basis is bloem, olie, suiker en zout. Hiermee kunt u het beslag maken. In ons assortiment vindt u een kant en klare mix en hiermee kunt u snel en eenvoudig churros maken. Het is erg simpel om een smakelijk en mooi resultaat te krijgen, want churros maken is heel simpel dankzij de handige meegeleverde spuitzak. Deze spuit is speciaal gemaakt voor het maken van de perfecte churros en wordt in Spanje een churrera genoemd.

Ook dit ├ęchte Spaanse product is vanzelfsprekend verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse Producten. Kies voor vriendelijke prijzen en kwaliteit, kies voor Supermercat. Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.