Nenuco Bano Hidratante 750ml bad & douchegel

Nenuco
8413600490478
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een milde en vochtinbrengende vloeibare zeep van het bekende Spaanse merk Nenuco.

  • Hydraterend effect.
  • Extra zacht.
  • Samengesteld met natuurlijke ingrediënten.

Deze overheerlijke en fijne zeep is vanzelfsprekend samengesteld met natuurlijke ingrediënten waaronder amandelen. 

Ook dit product van Nenuco is PH neutraal en hypoallergeen. Wordt geleverd in een flacon van 750ml.

Nenuco Bano Hidratante zeep (bad & douchegel)

 

Nenuco Bano Hidratante bad & douchegel is een Spaanse zeep en vanzelfsprekend snel en voordelig leverbaar bij de echte Spanje winkel Supermercat, in ons assortiment vindt u Nenuco Bano Hidratante bad en douchegel en veel meer zoals Nenuco Agua de Colonia, Nenuco Shampoo, Nenuco Lotion en ook Nenuco WasverzachterDe producten van Nenuco zijn populairder dan ooit.

De uitstekende werking, de heerlijke geur en de voordelige prijzen zijn dan ook kenmerkend voor alle producten van dit zeer geliefde merk uit Spanje.

Deze heerlijke, milde en vochtinbrengende Nenuco zeep, oftewel Nenuco Bano Hidratante bad & douchegel, bevat diverse natuurlijke ingrediënten zoals amandelen en is vanzelfsprekend Ph neutraal en hypoallergeen.

De grote en ruime flacon van 750ml is voorzien van een uiterst handige dop voor maximaal gemak. De flacon is vervaardigd van plastic en kan gewoon mee onder de douche, dat is dus optimaal gemak en genieten.

Vanzelfsprekend te vinden bij de échte Spaanse winkel Supermercat en wordt uiteraard snel geleverd uit voorraad. Ook vindt u bij ons vele andere producten van Nenuco zoals Agua de Colonia en zelfs wasverzachter. Maar ook vele andere Spaanse merken zoals Deliplus en Heno de Pravia vindt u bij ons.

Ontdek de unieke geur zelf!

Doorgaans zijn de producten van dit Spaanse merk niet eenvoudig te vinden buiten Spanje, maar gelukkig wel bij Supermercat in Nederland.

Heeft u vragen over de Spaanse producten van Nenuco, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder en ook kunnen wij u alles vertellen over de vele leverbare producten en onze speciale prijzen.

Gerelateerde Producten