Nenuco Bano Hidratante 750ml bad & douchegel

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Hydraterend effect
  • Mild
  • Natuurlijke ingrediënten
Nenuco Baño Hidratante is een milde en vochtinbrengende vloeibare zeep van Nenuco. Een overheerlijke en fijne zeep, vanzelfsprekend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten waaronder amandelen.  Ook dit product van Nenuco is PH neutraal en hypoallergeen. Wordt geleverd in een flacon van 750ml.

Nenuco Bano Hidratante zeep (bad & douchegel)

 

Nenuco Bano Hidratante bad & douchegel is een Spaanse zeep en vanzelfsprekend snel en voordelig leverbaar bij de echte Spanje winkel SupermercatDe producten van Nenuco zijn populairder dan ooit. De uitstekende werking, de heerlijke geur en de voordelige prijzen zijn dan ook kenmerkend voor Nenuco producten. Deze heerlijke, milde en vochtinbrengende Nenuco zeep, oftewel Nenuco Bano Hidratante bad & douchegel, bevat diverse natuurlijke ingrediënten zoals amandelen en is vanzelfsprekend Ph neutraal en hypoallergeen.

De grote en ruime flacon van 750ml is voorzien van een uiterst handige dop met doseerdop. De flacon is vervaardigd van plastic en kan gewoon mee onder de douche, dat is dus optimaal gemak en genieten.

In ons assortiment vindt u Nenuco Bano Hidratante en veel meer zoals Nenuco Agua de Colonia, Nenuco Shampoo, Nenuco Lotion en ook Nenuco WasverzachterOok deze fantastische Nenuco Bano Hidratante bad & douchegel is vanzelfsprekend te vinden bij de échte Spaanse winkel Supermercat en wordt vanzelfsprekend snel geleverd uit voorraad. Ook vindt u bij ons vele andere producten van Nenuco zoals Agua de Colonia en zelfs wasverzachter. Maar ook vele andere Spaanse merken zoals Deliplus en Heno de Pravia vindt u bij ons.

Heeft u vragen over de Spaanse producten van Nenuco, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder en ook kunnen wij u alles vertellen over de vele leverbare producten van Nenuco uit Spanje

Gerelateerde Producten