ColaCao 310 gram

ColaCao
8410014468628
Bestel
  • Beschrijving

ColaCao is een begrip in Spanje, maar de smaak wordt over de gehele wereld gewaardeerd en daarom vindt u ColaCao ook bij Supermercat de echte Spanje Winkel in Nederland.

Een echte Spaanse traditie, ColaCao wordt geleverd in poedervorm en is bedoeld om te worden vermengd met melk, maar kan ook worden gemengd met water of soja melk.  Het kan ook worden toegevoegd aan ontbijtgranen of worden gebruikt als ingrediënt bij diverse lekkernijen. ColaCao is een populair bijgerecht bij ontbijt, lunch of diner.

In Spanje ziet u deze heerlijke drank vrijwel overal en dat is gezien de heerlijke smaak ook helemaal niet vreemd. Bovendien is het eenvoudig te bereiden en erg vriendelijk qua prijs. Kinderen vinden Colacao altijd erg lekker, maar ook volwassenen waarderen deze Spaanse lekkernij!

Bestel ColaCao rechtstreeks uit Spanje voor een speciale prijs!


Kenmerken:

  • De échte smaak uit Spanje.
  • Voordelig.
  • Extra grote verpakkingen zijn leverbaar.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Colacao verscheen op de Spaanse markt in 1946. De populariteit groeide zeer snel in 1950, toen de fabrikant een radio commerical uitbracht met een kenmerkende toon qua muziek. 

Sinds dat moment is ColaCao enorm populair en wordt het door heel Spanje veel gedronken. Het is dan ook geen gewoon drankje meer, het is deel van het leven in Spanje geworden.