Eindelijk voordelig de echte ColaCao uit Spanje

Ook de echte Colacao wordt door Supermercat Spaanse Producten uit voorraad geleverd en bovendien leveren wij ColaCao voor de beste prijs, dat is dubbel genieten van ColaCao voor dezelfde prijs
De smaak van ColaCao uit Spanje

Eindelijk voordelig leverbaar in Nederland, de ├ęchte ColaCao uit Spanje

ColaCao wordt geleverd in poedervorm en is bedoeld om te worden vermengd met melk, maar kan ook worden gemengd met water of soja melk. Het kan ook worden toegevoegd aan ontbijtgranen of worden gebruikt als ingredi├źnt bij diverse lekkernijen. ColaCao is een populair bijgerecht tijdens ontbijt, lunch of diner.

ColaCao is een begrip in Spanje, maar de smaak wordt over de gehele wereld gewaardeerd en daarom vindt u ColaCao ook bij Supermercat de echte Spanje Winkel in NederlandIn Spanje ziet u deze heerlijke drank vrijwel overal en dat is gezien de heerlijke smaak ook helemaal niet vreemd. Bovendien is het eenvoudig te bereiden en erg vriendelijk qua prijs. Kinderen vinden Colacao altijd erg lekker, maar ook volwassenen waarderen deze Spaanse lekkernij!

Colacao verscheen op de Spaanse markt in 1946. De populariteit groeide zeer snel in 1950, toen de fabrikant een radio commerical uitbracht met een kenmerkende toon qua muziek.  Sinds dat moment is ColaCao enorm populair en wordt het door heel Spanje veel gedronken. Het is dan ook geen gewoon drankje meer, het is deel van het leven in Spanje geworden.

U zult ColaCao in Nederland niet veel tegenkomen, maar gelukkig heeft Supermercat ook dit echte Spaanse product gewoon in het assortiment en kunnen wij direct uit voorraad leveren. Dat is pas gemak met een vriendelijke prijs.....

In Spanje treft u doorgaans meerdere varianten aan van deze heerlijke drank, maar het meest populair is de gewone ColaCao. Deze vindt u dan ook in ons assortiment en wordt geleverd in een royale pot.

Bestel