Reflex Gel Tube 50 gram

Reflex
7448111650630
100% Spaans
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Deze Reflex Gel is eenvoudig qua gebruik.

Wordt geleverd in een handige tube en is dus eenvoudig mee te nemen. Kortom, goed doseerbaar en handzaam.

Deze Reflex Gel is een begrip en staat bekend om de uitstekende werking

 

Erg populair en zeer bekend in zowel Spanje en ver daarbuiten. De uitstekende en snelle warmtewerking van Reflex Gel Analgesico Externo is niet alleen erg bekend in Spanje, maar ook tot heel ver daarbuiten is dit bekende Spaanse product enorm populair en wordt het veelvuldig gebruikt.

Reflex Gel wordt onder meer gebruikt bij een verzwikking, spierverrekking, verstuiking, krampen, spierstijfheid, gewrichtsontsteking, ischias of lumbago.

Rechtstreeks uit Spanje en extra voordelig levert Supermercat de echte Spaanse Reflex Gel Analgesico Externo uit vooraad en vanzelfsprekende snel bij u thuisReflex Gel wordt ook toegepast en als zeer werkzaam ervaren bij/tijdens het sporten, zeker als het gaat om extra zware belasting van de spieren. Veelal wordt Reflex Gel Analgesico Externo dan zowel voor als na het sporten gebruikt.

Reflex Gel  kan ook worden genoemd bij een symptomatische behandeling van bijvoorbeeld traumatische en inflammatoire spierpijnen of gewrichtspijnen.

Ook wordt het gebruik van Reflex Gel Analgesico Externo veel genoemd door personen met reumatische klachten en/of aandoeningen.

De ├ęchte Spaanse Reflex Gel Analgesico Externo  uit Spanje is herkenbaar aan de verpakking en wordt geleverd in een handzame 50ml verpakking.

Supermercat levert vele echte Spaanse producten. In ons assortiment vindt u niet alleen Spaanse verzorgingsproducten, maar ook Spaanse delicatessen. Ons brede assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld en bestaat uitsluitend uit de allerbeste Spaanse merken en producten uit Spanje. Wilt u graag een specifiek Spaanse product bestellen of gewoon meer informatie, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek. Wij zijn u graag van dienst en dat merkt u aan onze service en uitstekende dienstverlening

Gerelateerde Producten