Reflex Spray en Reflex Gel

Rechtstreeks uit Spanje & dus 100% Spaans

Rechtstreeks uit Spanje leveren wij de echte Reflex Spray en de handzame met Reflex Gel met voordeel, vanzelfsprekend is ook dit echte product verkrijgbaar via Supermercat de Spanje winkel met alleen echte Spaanse productenDe werking is een begrip tot ver buiten Spanje en daarom mag dit bekende product dan ook niet ontbreken in ons assortimentDit Spaanse product is zeer bekend en veel gebruikt dankzij de goede werking.

Tip: Reflex Spray is zeer goed werkzaam bij het sporten, bij uitstek in geval van extra belasting van de spieren.  Veelal wordt het gebruikt voor en na het sporten.

Aanbevolen gebruik: 2 tot 3 x per dag op de te behandelen plaats aanbrengen en inmasseren, afhankelijk van de intensiteit van de pijn en/of ontsteking.

Bij Supermercat vindt u vanzelfsprekend alleen de échte Spaanse Reflex Spray & Gel.

Zeer effectief bij extra belasting van de spieren, voor en na de inspanning. Reflex gel & spray is te gebruiken bij letsels zoals verstuiking, spierverrekking, krampen, spierstijfheid, peesontsteking, gewrichtsontsteking, stijve nek (torticolis), lumbago en ischias. Wordt ook veel gebruikt door mensen met reumatische verschijnselen.

LET OP: VERNIEUWDE VERPAKKING VANAF EIND 2021

Reflex Spray in de nieuwste verpakking komt rechtstreeks uit Spanje

Ontdek het verschil en ervaar het effect van dit zeer bekende Spaanse product. Zonder twijfel een van de meest bekende producten uit Spanje en vanzelfsprekend te vinden in ons assortiment voor een vriendelijke prijs!

Wij leveren de échte Spaanse Reflex spray en Reflex Gel producten direct uit Spanje.

Het is heel simpel om de originele producten te herkennen, want op de Spaanse Reflex spray staat alléén & uitsluitend Spaanstalige tekst op de doos en het product vermeld.

Levering van dit product is direct vanuit Spanje en duurt gemiddeld 5 á 6 werkdagen. 

100% Spaans

Reflex Spray 130ml (Rechtstreeks uit Spanje - Levertijd circa 5 werkdagen)

NIEUWE VERPAKKING

Bestel
KORTING

Reflex Spray 130ml Set van 4 stuks (Rechtstreeks uit Spanje - Levertijd circa 5 werkdagen)

NIEUWE VERPAKKING
EXTRA VOORDELIG

Bestel
100% Spaans

Reflex Gel Tube 50 gram