Reflex Spray en Reflex Gel

Rechtstreeks uit Spanje leveren wij de echte Reflex Spray en de handzame met Reflex Gel met voordeel, vanzelfsprekend is ook dit echte product verkrijgbaar via Supermercat de Spanje winkel met alleen echte Spaanse producten
Rechtstreeks uit Spanje & dus 100% Spaans

De werking van Reflex Spray uit Spanje is een begrip tot ver buiten Spanje en daarom mag dit bekende product dan ook niet ontbreken in ons assortimentAanbevolen gebruik: 2 tot 3 x per dag op de te behandelen plaats aanbrengen en inmasseren, afhankelijk van de intensiteit van de pijn en/of ontsteking.

Bij Supermercat vindt u vanzelfsprekend alleen de échte Spaanse Reflex Spray & Gel.

Bij extra belasting van de spieren, voor en na de inspanning. Reflex gel & spray is te gebruiken bij letsels zoals verstuiking, spierverrekking, krampen, spierstijfheid, peesontsteking, gewrichtsontsteking, stijve nek (torticolis), lumbago en ischias. Wordt ook veel gebruikt door mensen met reumatische verschijnselen.

Ontdek het verschil en ervaar het effect van dit zeer bekende Spaanse product.

Wij leveren de échte Spaanse Reflex spray en Reflex Gel producten direct uit Spanje.

Het is heel simpel om de originele producten te herkennen, want op de Spaanse Reflex spray staat alléén & uitsluitend Spaanstalige tekst op de doos en het product vermeld.

Levering van dit product is direct vanuit Spanje en duurt gemiddeld 2 á 3 werkdagen.

100% Spaans

Reflex Spray 130ml (rechtstreeks uit Spanje)

Bestel
KORTING

Reflex Spray 130ml Set van 4 stuks (Rechtstreeks uit Spanje)

Bestel
100% Spaans

Reflex Gel Tube 50 gram