Deliplus Crema Corporal Anticelulítica Reduction 250ml

Deliplus
8480000467683
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Deze crème is een perfecte combinatie van verschillende actieve bestanddelen die helpen bij de bestrijding van gelokaliseerd vet, ondersteunen bij het voorkomen van cellulitis en bijdragen aan de verbetering van een zg. sinaasappelhuid.

Deliplus Crema Anticelulitica Reduction anticellulitis crème bevat een een speciale combinatie van actieve bestanddelen en ondersteunt bij het voorkomen van cellulitis, vanzelfsprekend met een zachte Spaanse geur.

Dankzij het speciale centella asiatica- en cafeïnegehalte helpt deze crème om de elasticiteit van de huid te verbeteren en het volume te verminderen.

Hoe te gebruiken: Breng 's morgens en' s avonds aan met cirkelvormige bewegingen, met name op gebieden met cellulitis, tot het geabsorbeerd is. Vergeet niet om ten minste 10% minuten te masseren voor het beste resultaat. Dermatologisch getest.

Deliplus Crema Anticelulitica Reduction anticellulitis crème reduceert cellulitis dankzij de geavanceerde formule en tegelijkertijd helpt cafeïne om het volume verminderen

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten