Deliplus Gel de Bano Oliva Hidratante 750ml Bad & Douchegel

Deliplus
8480000465788
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale Deliplus bad & douchegel uit Spanje. Vervaardigt op basis van een intensieve formule met hydraterende ingrediënten en extracten van olijfolie.

  • Een speciale bad & douchegel uit Spanje.
  • Met hydraterende ingrediënten en extracten van olijfolie.
  • Geschikt voor een droge huid.
  • Zachte en vooral 100% Spaanse geur.

Voor extra zorg en zachtheid. Geschikt voor een droge huid.

Ontdek Deliplus Gel de Bano Oliva Hidratante bad & douchegel met olijfolie

 

Bestel voor een speciale prijs echte Spaanse producten bij Supermercat en ontdek het echte SpanjeEen speciale en vooral zeer bekende bad- en douchegel uit Spanje.

Deliplus Gel de Ducha Oliva Hidratante bad & douchegel (bano y ducha) wordt geleverd in een ruime flacon van 750ml en staat bekend om de hydraterende werking. Uiteraard PH neutraal voor de huid.

De unieke samenstelling van Deliplus Gel de Bano Oliva Hidratante bad- en douchegel (bano y ducha) met onder andere olijfolie extract draagt bij aan de zeer verzachtende werking van dit unieke Spaanse product.

Na gebruik goed naspoelen. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen gelijk met een zeer ruime hoeveelheid water afspoelen. Niet innemen. Buiten het bereik van kinderen bewaren en gebruiken. Sluit altijd de fles om te voorkomen dat water in de flacon komt en de eigenschappen van het product verandert.

Deliplus Gel de Bano Oliva Hidratante bad & douchegel (bano y ducha) is uit voorraad leverbaar voor een vriendelijke prijs bij Supermercat Spaanse producten.

Dermatologisch getest.

Gerelateerde Producten