Carretilla Albondigas Jardinera Netto 415 gram Kant & Klaar

Carretilla
Gehaktballetjes
  • Beschrijving

Albóndigas Jardinera is een heerlijk Spaans gerecht dat bestaat uit gehaktballetjes (albóndigas) geserveerd in een groentesaus (jardinera), vaak met een rijke tomatensaus en een verscheidenheid aan groenten. Dit gerecht is populair in Spanje en wordt in verschillende regio's en huishoudens bereid met hun eigen unieke variaties.

Carretilla Albondigas Jardinera wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

Het traditionele recept: De gehaktballetjes (albóndigas) worden op smaak gebracht met kruiden, zoals knoflook. De groentesaus (jardinera): De groentesaus wordt bereid met tomaten, uien, paprika's, wortels en erwten. Dit geeft de saus een smaakvolle en kleurrijke samenstelling. Kruiden zoals paprikapoeder, laurierblad en zwarte peper worden gebruikt om de smaak te versterken.

Belangrijk: Op een koele en droge plaats bewaren. Consumeren bij voorkeur vóór het einde van: zie onderkant van het blik

Ingrediënten Carretilla Albondigas Jardinera uit Spanje: Gehaktballetjes (56%) (varkensvlees, gescheiden kippenvlees, water, getextureerd sojameel, gepasteuriseerd eiwit, aardappelzetmeel en zout), saus (water, geplette tomaat, rode wijn, suiker, olijfolie, maïszetmeel, zout en paprika) en groenten in variabele verhoudingen (12%) (aardappel, erwten, ui en wortel).

Gebruiksaanwijzing voor de bereiding: Magnetron: Giet de inhoud in een magnetronbestendige schaal, dek deze af en verwarm deze gedurende 2 minuten (de tijd kan variëren afhankelijk van het vermogen van de magnetron). Braadpan: Giet de inhoud van het blik in een braadpan en verwarm deze gedurende 5 minuten op laag vuur.

Gemiddelde waarden per: 100g: Energiewaarde (Kj) 700,0 Kj - Energiewaarde (Kcal) 169,0 Kcal. Vetten 11,0 g waarvan verzadigd vet 3,2 g. Koolhydraten 8,2 g. Suikers 2,5 g. Eiwit 8,7 g. Zout 1,4 g.