Carretilla Conserven uit Spanje

Smaakvol en 100% Spaans, ontdek Carretilla zelf

Proef het echte Spanje met Carretilla producten, heerlijke conserven en maaltijden met de echte en vooral authentieke Spaanse smaakOntdek de unieke smaak van Carretilla, een traditioneel merk sinds 1875, een begrip op het gebied van conserven en een pionier in de bereiding van kant-en-klare gerechten.

In het streven van Carretilla om de consument een gezonde, evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd te bieden, heeft het Spaanse merk Carretilla een assortiment traditionele groenten in blik en een uitgebreid menu van meer dan 70 recepten voor kant-en-klare maaltijden die gemakkelijk, snel en gemakkelijk te consumeren zijn.

Huisgemaakte recepten van Carretilla worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en gebaseerd op de variatie van het mediterrane dieet.

De unieke bereiding zorgt voor een natuurlijke en intense smaak in alle gerechten, waarbij de maximale textuur, kleur, geur en voedingseigenschappen behouden blijven. Carretilla selecteert de beste ingrediënten op basis van criteria met betrekking tot versheid, kwaliteit en voedselveiligheid.

Ontdek nu de 100% Spaanse smaak van deze producten, uniek en zeer smaakvol!

Stoofpot
Gehaktballetjes
Pure kwaliteit
Rijke smaak
Pure Spaanse Smaak