Xhekpon Crème - Crema con Colágeno Hidrolizado 40ml

Xhekpon
8470002410008
NIEUW
  • Beschrijving

Ontdek deze unieke en vooral effectieve anti-rimpel gezichtscrème uit Spanje.

Xhekpon crème is geformuleerd met Collageen, Centella Asiatica en Aloë Vera. Deze exclusieve Spaanse crème helpt u effectief de tekenen van veroudering op het gezicht, de hals en het decolleté te bestrijden.

De speciale samenstelling stimuleert huidvernieuwing, bestrijdt rimpels en vertraagt ​​veroudering. Daarbij zorgt deze crème voor hydratatie, verbetert het elasticiteit en stevigheid van de huid en verzacht het huidreliëf.

De kenmerken van Xhekpon anti-rimpel gezichtscrème uit Spanje:

  • Bevat Collageen, Centella Asiatica en Aloë Vera.
  • Helpt rimpels te bestrijden en vertraagt huidveroudering.
  • Bevordert het herstel van een rode of geïrriteerde huid.
  • Getest onder dermatologisch toezicht.

Deze crème combineert de werking van 3 hoofdingrediënten om uw huid effectief te verzorgen:

  1. Gehydrolyseerd collageen: dringt gemakkelijk door in de dermis, beschermt de huid en bevordert de voeding, regeneratie en stevigheid.
  2. Centella Asiatica: ondersteunt de vorming van collageen en stimuleert de vernieuwing van huidweefsel.
  3. Aloë Vera met regeneratieve, hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Belangrijke informatie over Xhekpon crème.

Hoe te gebruiken: Op een schone, droge huid gelijkmatig verdelen over gezicht, hals en decolleté met een cirkelvormige masserende beweging ('s ochtends en' s avonds). Belangrijk: Bewaar op een koele en droge plaats. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Niet inslikken.

Wist u dat: Deze crème is zeer populair en heeft in korte tijd een goede naam gekregen dankzij de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vergelijkbare producten van andere merken kosten tot wel 10 x de prijs en bieden een vergelijkbaar effect, dus waarom zou u meer betalen? Pak daarom nog meer voordeel met het speciale duopack en bespaar extra!