Xhekpon Crème - Crema con Colágeno Hidrolizado 40ml DUOPACK

Xhekpon
KORTING
  • Beschrijving

Bestel met extra voordeel een Xhekpon crème duopack en ontdek deze unieke anti-rimpel gezichtscrème uit Spanje.

Xhekpon crème uit Spanje is geformuleerd met Collageen, Centella Asiatica en Aloë Vera en ondersteunt actief om de tekenen van veroudering op het gezicht, de hals en het decolleté te bestrijden.

De speciale en vooral geavanceerde formule stimuleert huidvernieuwing, bestrijdt rimpels en vertraagt ​​veroudering. Tegelijkertijd zorgt deze crème voor hydratatie, verbetert het elasticiteit en stevigheid van de huid en verzacht het huidreliëf.

De kenmerken van Xhekpon anti-rimpel gezichtscrème uit Spanje:

  • Bevat Collageen, Centella Asiatica en Aloë Vera.
  • Helpt rimpels te bestrijden en vertraagt huidveroudering.
  • Bevordert het herstel van een rode of geïrriteerde huid.
  • Getest onder dermatologisch toezicht.

Xhekpon crème combineert de werking van 3 hoofdingrediënten om uw huid effectief te verzorgen. Gehydrolyseerd collageen dringt gemakkelijk door in de dermis, beschermt de huid en bevordert de voeding, regeneratie en stevigheid. Centella Asiatica ondersteunt de vorming van collageen en stimuleert de vernieuwing van huidweefsel. Aloë Vera heeft regeneratieve, hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Hoe gebruikt u Xhekpon anti-rimpel gezichtscrème : Op een schone, droge huid gelijkmatig verdelen over gezicht, hals en decolleté met een cirkelvormige masserende beweging ('s ochtends en' s avonds).

Belangrijk: Bewaar op een koele en droge plaats. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Niet inslikken.