La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina 0.25 Liter | Olijfolie in fles

La Boella
8437001175017
  • Beschrijving

Ontdek de exclusieve en vooral 100% smaak van deze Arbequina Olijfolie.

De olijven voor La Boella olijfolie worden geplukt op een optimale rijpheid, ze vallen niet op de grond, maar worden rechtstreeks van de boom geplukt en de tijd tussen oogsten en verwerken wordt tot een minimum beperkt.

Kenmerken:

  • Koude extractie.
  • 100% Arbequina olijfolie.
  • La Boella is een exclusief merk.
  • Wordt geleverd in een mooie fles.

Bij de olijfmolen van La Boella worden alleen fysieke methoden gebruikt zoals breken, mengen en scheiden. Nadat de olijven zijn ontdaan van bladeren en onzuiverheden, worden ze geperst om een ​​gladde pasta te verkrijgen. Deze pasta wordt vervolgens in de mixer gedaan en bewaard op een temperatuur tussen 25° C en 27° C, de perfecte omstandigheden om alle aroma's te behouden.

De oogst van de olijven voor La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina vindt plaats van half oktober tot half november.

La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina is een exlcusieve olijfolie met een zeer lage zuurgraad.

Kortom, een uitgebalanceerde, harmonieuze, aromatische olijfolie met een uitgesproken zoetigheid. Vervaardigd van 100% Arbequina olijven.

Wist u dat.... Indien de olie geëxtraheerd wordt op een temperatuur onder 27º C, dan wordt er gesproken van olie uit koude extractie. Deze wijze van verwerken zorgt voor een maximale kwaliteit vanuit het gastronomisch en zintuiglijk oogpunt én garandeert het behoud van eigenschappen en gunstige effecten voor de gezondheid.

Gerelateerde Producten