Torres Aceite de Oliva Virgen Extra Picual Silencio 250ml

Torres
  • Beschrijving
  • Meer informatie

De langwerpige Picual olijven staan bekend om hun hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, hetgeen deze olijven erg speciaal maakt.

De Picual olijven voor deze Torres Olijfolie El Silencio Picual olijfolie komen uit de provincie Jaen, met een uniek natuurlijk landschap dat bij uitstek geschikt is voor het verbouwen van olijven.

Torres maakt niet alleen heerlijke wijnen, maar ook de heerlijke olijfolie van dit bekende Spaanse merk vindt u in ons assortiment.

Torres Olijflolie El Silencio Aceite de Oliva Virgen Extra Picual is uitstekend voor de verfijning van salades en gazpacho, maar ook uitstekend geschikt voor het verfijnen van vlees en groenten (bijv. voor kleine gerechten).  Picual olijfolie goed kan worden verwarmd.

De fijne smaak van Torres Aceite de Oliva Virgen Extra Picual Silencio 250ml

 

Tijdens de oogst worden alle olijven worden met de hand geoogst en onmiddellijk naar de olijfolie molen ter voorbereiding gebracht.

El Silencio is een koudgeperste olijfolie, die wordt gewonnen alleen uit de zuiverste, eerste persing. Door het louter mechanisch persen, zonder verwarming van de olijf en bottelen zonder chemische behandeling behoudt de olie het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamines, smaakstoffen en de intense kleur.

Torres El Silencio Aceite de Oliva Virgen Extra Picual olijfolie is uitstekend voor de verfijning van salades en gazpacho, maar ook uitstekend geschikt voor het verfijnen van vlees en groenten (bijv. voor kleine gerechten).  Picual olijfolie goed kan worden verwarmd.

De olie is subtiel en bijzonder elegant met de tonen van venkel, vijg en tijm.

Bij het koken is een hoge minder temperatuur nodig dan met andere oliƫn om hetzelfde effect te krijgen, hierdoor blijft de smaak behouden. Deze Torres El Silencio Aceite de Oliva Virgen Extra Picual olijfolie is niet alleen gezond, maar staat ook voor echt genieten van een Spaanse olijfolie met een uitstekende smaak..

Gerelateerde Producten