KH-7 Quitagrasas y Banos Pack (Quitagrasas 750ml en Banos Desinfectante 750ml)

KH-7 LLOREDA
8420822125699
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Voor een schone keuken en een stralende badkamer tegelijk!

KH-7 Banos Desinfectante zorgt voor desinfectie zonder bleekmiddel en verwijdert 99,9% van de bacteriën in uw badkamer, kortom voor een frisse en vooral schone badkamer. Praktisch qua gebruik dankzij de handige verstuiver, waarmee moeiteloos elke hoek is te bereiken. De zachte geur van appel en pepermunt zorgt voor extra frisheid.

KH-7 Quitagrasas is uiterst effectief tegen vet en reinigt moeiteloos alle oppervlakken waar vuil en vet voorkomen. Simpel te gebruiken dankzij de speciale verstuiver. 

De nieuwe formule van H-7 Banos Desinfectante is desinfecterend en verwijdert 99,9% van de bacteriën in uw badkamer zonder bleekmiddel.  Zorgt voor een frisse badkamer met de geur van appel & pepermunt.

KH-7 Banos Desinfectante is simpel te gebruiken: Aanbrengen op het oppervlak en enkele seconden laten intrekken. Daarna afnemen met een vochtige doek. Let op: niet aanbrengen op gelakte of geverfde oppervlakken met emaille, niet geschikt voor het reinigen van spiegels en glas, buiten bereik van kinderen houden en nooit mengen met andere reinigingsproducten.

KH-7 Quitagrasas is veelzijdig & zéér effectief. Perfect voor het reinigen van alle oppervlakken waar vet en vuil voorkomen.

KH-7 Quitagrasas is te gebruiken in de keuken voor de kookplaat, de afzuigkap (en de filters), ovens, muren en tegels. Maar ook voor de buitenkant en binnenkant van kasten of om airconditioners, radiatoren, tuinmeubelen, barbecue en veel meer mee te reinigen. 

  • Niet inslikken. Bij inslikken direct een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen.
  • Nevel niet inademen.
  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • Op een droge en koele plaats bewaren.
  • Niet blootstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht.
  • Bij aanraking met ogen onmiddellijk met veel water afspoelen gedurende minimaal 15 minuten. Eventuele lenzen verwijderen.

Heeft u vragen, neem gerust contact op.

Gerelateerde Producten