Bosque Verde Quitagrasas Perfume Marsella 750ml Vetverwijderaar

Bosque Verde
8480000439147
Bestel
  • Beschrijving

Deze ontvetter reinigt moeiteloos grills, branders, tegels, afzuigkappen en meer!

Dankzij de speciale samenstelling werkt het schuim snel en zonder veel moeite wordt het vet verwijdert.

Kenmerken:

  • Een effectieve vetverwijderaar.
  • Voor een snel en goed resultaat.
  • Met een zachte geur van Marsella.

Bosque Verde Quitagras Perfume Marsella vetwijderaar is eenvoudig te gebruiken: Spray, laat enkele seconden intrekken, wrijf met een spons en spoel af. Voor gebruik op stoffen: Spray, en in geval van moeilijke vlekken, wrijven. Daarna onmiddellijk wassen met de hand of de machine. Bij de binnenkant van ovens of magnetrons haal de stekker uit het stopcontact, spray het product en laat het enkele seconden intrekken, verwijder vervolgens aandachtig de restanten van het product met een natte doek.

Belangrijk: Voer altijd een test uit op een niet-zichtbare plaats alvorens het product te gebruiken. Pas het product niet toe als u veranderingen in helderheid of kleur opmerkt. Niet gebruiken op delicate stoffen of materialen (wol, leer, geweven stoffen) of op bepaalde plastic oppervlakken (pvc, polycarbonaat oppervlakken, eem geverfd of gevernist oppervlak). Niet gebruiken voor de reiniging van aanrechtbladen, keramische kookplaten en inductieplaten die versleten zijn door gebruik, beschadigde of hete oppervlakken, marmer of poreuze materialen. Gebruik specifieke producten voor de rest van de keukenmeubels en apparaten. Indien aangebracht op aluminium, onmiddellijk spoelen. Niet aanbrengen op gemetalliseerde apparaten met anti-fingerprint coating. Sluit de verstuiver na gebruik.

Waarschuwingen met betrekking tot Bosque Verde Quitagras Perfume Marsella vetwijderaar: Kan ernstig oogletsel veroorzaken. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen houden. Draag handschoenen en bescherm de ogen tijdens het gebruik. In geval van contatc met de huid direct afspoelen met een ruime hoeveelheid water. In geval van contact met de ogen onmiddelijk spoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder eventuele lenzen indien aanwezig en eenvoudig te verwijderen. Ga vervolgens door met spoelen. Neem onmiddelijk contact op met een arts bij een ongeval en toon de flacon met het etiket.

Heeft u vragen, neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.

 

Gerelateerde Producten