Airwick Nenuco Pure Luchtverfrisser

Airwick
Bestel
  • Beschrijving

Verfris en revitaliseer ruimtes met deze unieke luchtverfrisser uit Spanje. De spray neutraliseert geuren zonder vochtige natte resten achter te laten, omdat de sprays zonder water zijn gemaakt.

De kenmerken van een Airwick Nenuco Pure Luchtverfrisser uit Spanje:

  • Elimineert slechte geuren.
  • Heeft een langdurig effect.
  • Werkt al binnen enkele seconden.
  • Ergonomische vorm die in de hand past.
  • Ontworpen voor perfect doseren.
  • Laat geen natte resten achter.
  • Perfect om een frisse en aangename sfeer te creëren in uw huis!

Geniet van de frisse en vooral echte Spaanse geur van Nenuco en bestel een Airwick Nenuco Pure luchtverfrisser uit Spanje online voor een speciale prijsSimpel & effectief tegelijk.

Airwick Nenuco Pure spray neutraliseert geuren zonder een vochtig nat residu achter te laten en vult uw ruimte met een Nenuco geur die u meeneemt naar Spanje.

Klassieke luchtverfrissers met een spray bevatten doorgaans water dat naar beneden valt tijdens het gebruik en soms dingen nat maakt, waardoor het onhandig is om te gebruiken en het plezier van de geur minder wordt. Daarom is Airwick Nenuco Pure luchtverfrisser ontwikkeld, want deze spray laat geen natte resten achter, zodat iedereen langer kan genieten van de geur.

Extra informatie:

Belangrijk: Houd de spray rechtop tijdens gebruik. Als u het ondersteboven gebruikt, kan de geur op ongepaste wijze worden verspreid en werkt de verstuiver niet goed. Altijd even licht schudden voor gebruik.

Airwick Nenuco Pure spray uitsluitend gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Goed schudden en de lucht altijd van uw lichaam wegspuiten. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Pas op dat u niet in de ogen spuit. Bij contact met de ogen zorgvuldig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen, indien aanwezig en mits dit gemakkelijk kan worden gedaan. Ga vervolgens door met afspoelen. Niet eten/inslikken. Na inslikken onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand.

Dit product staat onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op een andere ontstekingsbron spuiten. Adem geen dampen in. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Extreme temperaturen kunnen worden bereikt in voertuigmotoren, in de buurt van ovens en open haarden. Spuit niet in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp, of in de buurt van een ingeschakeld elektrisch apparaat. Niet rechtstreeks op voedsel, stoffen of oppervlakken spuiten. Bij contact met oppervlakken onmiddellijk reinigen met een vochtige doek. Glad op harde oppervlakken. Sommige oppervlakken kunnen vochtig worden na gebruik, voorkom uitglijden en vallen door grondig droog te maken en resten van het product te verwijderen indien aanwezig.

Gerelateerde Producten