Nenuco Airwick Freshmatic Max Recambio Navulling

Airwick
Korting
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Vanzelfsprekend leveren wij ook de navulling voor Nenuco Airwick Freshmatic Max en dat ook met veel voordeel.

  • Te gebruiken met een Airwick Nenuco dispenser.
  • Zorgt voor een langdurig effect.
  • Zelden te vinden buiten Spanje.

Het omwisselen van de vulling is erg eenvoudig en laat u weer langdurig genieten van de fantastisch Nenuco geur gedurende een lange tijd.

Bestel de ├ęchte Spaanse navulling

 

Een navulling gaat lang mee en geeft tot bijna 2400 keer een heerlijke Nenuco geur af.

Wat is de juiste manier om de navulling te plaatsen in de dispenser?  Houd het apparaat altijd weg van uw gezicht en schakel het geheel uit alvorens u de navulling erin probeert te plaatsen.

Deze originele Nenuco Airwick Freshmatic Max Recambio Navulling is eenvoudig te gebruikenU kunt het apparaat openen door te drukken op de knop aan de bovenkant en de voorkant naar voren te trekken. Plaats vervolgens de navulling in de dispenser.

Het is van belang dat het tuitje naar de voorkant van het apparaat wijst. Als het apparaat dicht c.q. gesloten is, dan moet de opening van het zwarte tuitje zichtbaar zijn door het gaatje waar de nevel van de dispenser uitkomt. Kies vervolgens de gewenste intensiteit van de geur door de timer op de achterzijde van de dispenser in te stellen op 9, 18 of 36 minuten en sluit het apparaat. De eerste verstuiving volgt na een vertraging van 15 seconden.

Gerelateerde Producten