Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Limited Edition
  • Speciaal voor volwassenen
  • Met de klassieke geur

Nieuw en zeer beperkt verkrijgbaar, de authentieke Nenuco Agua de Colonia Fragrancia Original Adultos  voor volwassen zoals gemaakt in 1939. Met een zachte en verfrissende geur zoals u mag verwachten. Wordt geleverd in de vertrouwde kunststof flacon met handige afsluitdop. Geniet van deze unieke en gelimiteerde geur. 

De échte klassieke Nenuco Agua de Colonia Clásica 1939 uit Spanje

 

Een klassieke geur die u zelden vindt buiten Spanje. Vanzelfsprekend is ook dit 100% Spaanse product gewoon te bestellen bij Supermercat.

Nenuco Agua de Colonia Fragrancia Original Adultos Clásica 1939 is gemaakt met een zorgvuldige selectie van natuurlijke ingrediënten. 

Door de speciale samenstelling krijgt het product de essentiële finishing touch en geeft het een aangenaam gevoel van frisheid en welzijn.

Nenuco Agua de Colonia Fragrancia Original Adultos Clásica 1939 is een speciale Spaanse cologne met de klassieke geur uit SpanjeDankzij de neutrale pH waarde respecteert Nenuco Agua de Colonia Fragrancia Original Adultos Clásica 1939 de natuurlijke zachtheid van de huid.

Getest en ontwikkeld onder dermatologisch toezicht om het risico op allergieën te minimaliseren. De formule is hypoallergeen.

Gerelateerde Producten