Instituto Espanol Locion Hidratante Aloe Vera Savila 500ml bodylotion

Instituto Espanol
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een uitstekende en zeer bekende bodylotion.

Instituto Espanol Locion Hidratante Aloe Vera Savila bodylotion met natuurlijke componenten draagt bij aan een uitstekende hydratatie van de huid.

Voor een frisse, jonge en gezonde huid. Wordt ook veel na het scheren of ontharen gebruikt. Voorkomt uitslag en roodheid.

  • Samengesteld met natuurlijke ingrediënten.
  • Voor een goede hydratatie van de huid.
  • Dermatologisch getest.
  • Verzorgende werking.
  • 100% Spaanse bodylotion.

Dermatologisch getest en niet op dieren getest.

Een 100% Spaanse bodylotion voor een intense verzorging van de huid

 

De producten van Instituto Espanol uit Spanje staan bekend om de goede werking. Deze geliefde Spaanse producten vindt u natuurlijk in het assortiment van Supermercat voor een aantrekkelijke prijs.

Instituto Espanol Locion Hidratante Aloe Vera Savila bodylotion bevat actieve ingrediënten welke doordringen in de drie huidlagen epidermis, dermis en subcutis. Deze ingrediënten verdrijven bacteriën en zorgen ervoor dat vetafzetting de poriën niet verstopt.

De werking van deze Spaanse bodylotion met natuurlijke voedingsstoffen, mineralen, vitaminen, aminozuren en enzymen stimuleert de reproductie van nieuwe cellen. Maar zorgt ook voor hydratatie en verbetert hiermee de huid met een natuurlijke verzorging.

Instituto Espanol Locion Hidratante Aloe Vera Savila bodylotion hydrateert, sluit de poriën, regenereert en verzacht.

Deze speciale bodylotion is niet snel te vinden buiten Spanje, maar natuurlijk wel bij Supermercat Spaanse Producten. Ook vindt u de speciale bodycrème met Aloe Vera van dit bekende Spaanse merk in ons assortiment.

Instituto Espanol is een merk met meer dan 100 jaar ervaring. Innovatie en evolutie zijn kenmerkend voor dit speciale Spaanse merk.

Verzorgingsproducten worden door dit echte Spaanse merk vervaardigd met respect voor het milieu. Een duidelijk voorbeeld hiervan is dat Instituto Espanol geen spuitbussen produceert. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van dierproeven en bevat dit product geen parabenen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten