Instituto Espanol Crema Corporal Aloe Vera 50ml

Instituto Espanol
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een unieke formule met Aloë Vera maakt deze bodycrème zeer effectief als het gaat om de verzorging van de huid.

Instituto Espanol Crema Corporal Aloë Vera heeft een voedende en verzorgende werking, maar geeft ook gladheid en elasticiteit aan de huid.

Hiermee ondersteunt deze crème ook het voorkomen van rimpels. Rijk aan natuurlijke voedingsstoffen, stimuleert hyratatie, regenereert en voedt de huid.

  • Samengesteld met Aloë Vera.
  • Rijk aan natuurlijke voedingsstoffen.
  • Handig formaat om mee te nemen

Dankzij het kleine formaat is deze crème perfect om mee te nemen en dus ook nog eens erg handig!

Erg handig om mee te nemen, de 50ml verpakking Instituto Espanol Crema Corporal Aloë Vera bodycrème

 

De vele producten van Instituto Espanol staan bekend om de goede verzorgende werking en de unieke formules. Deze bekende en vooral geliefde Spaanse producten vindt u natuurlijk in het assortiment van Supermercat voor een aantrekkelijke prijs.

Instituto Espanol Crema Corporal Aloë Vera is een bodycrème met zowel een voedend als een verzorgend effect. Voor een gladde huid met een natuurlijke elasticiteit.

Uiteraard ook leverbaar in een grote verpakking, welke u hier kunt vinden.

De speciale samenstelling van Instituto Espanol Crema Corporal Aloë Vera bodycrème met natuurlijke componenten draagt bij aan een goede hydratatie en regeneratie van de huid.

Instituto Espanol is een merk met meer dan 100 jaar ervaring. Innovatie en evolutie zijn kenmerkend voor dit speciale Spaanse merk.

Verzorgingsproducten zoals deze bodycrème met Aloë Vera worden door dit echte Spaanse merk vervaardigd met respect voor het milieu. Een duidelijk voorbeeld hiervan is dat Instituto Espanol geen spuitbussen produceert. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van dierproeven.

Gerelateerde Producten